6Likes
-
Sezona 13 (Konačno sam izdominirao u ligi i osvojio je posle mnogo sezona! Srećan sam zbog toga! Ali u Kupu sam ispao u plej-ofu od El-Huremada - tima koji me je prešao za 1 bod prošle sezone u ligi... nakon toga sam se fokusirao prvo na osvajanje Lige, a zatim i na osvajanje LŠ. 7 ili 8 kola pre kraja, znao sam da ću osvojiti ligu, pa sam zato odmarao najbolje igrače za utakmice u LŠ, što je bio pun pogodak! Ali... iznenada sam u polufinalu LŠ morao da igram ponovo protiv El-Huremada... 2. put ove sezone. I prvi meč sam izgubio 2:1... U drugom meču je poveo negde oko 20. minuta (ukupno 1:3 za njega) i morao sam da menjam nešto u igri. Ubacio sam ST umesto DMCa i prešao na formaciju 3-4-3 I POSTIGAO SAM JOŠ 5 GOLOVA i prošao u finale! Nakon toga sam osvojio i ligu i LŠ! Ceo tim je igrao odlično, ali moram da napomenem Santos Nejmara i njegovih fantastičnih 28 asistencija na 44 meča! Takođe i mog najboljeg napadača za sad - Dragana Handžića sa 21 golom na 44 meča! On, nažalost, nije bio u formi kao prošle sezone, ali... Osvojili smo 2 trofeja! Već sam spremio tim za sledeću sezonu, doveo 2 CBa i oba krila - ML i MR za nekih 30 tokena ukupno. Potreban mi je još DMC i spreman sam za odbranu trofeja i dodavanje Kupa u moju kolekciju!)