Sezona 9 (Ova sezona je počela loše. Potrošio sam oko 60 tokena na 2 igrača. Nisam uradio ono što sam rekao - da čekam 5-6 dana i onda kupujem igrače. Kajem se sada jer posle 6-7 dana sam doveo 5 igrača za po jedan token. Liga je bila interesantna svo vreme. Drugoplasirani je imao 3 boda više od osmoplasiranog i bilo je gusto. Bio sam u toj grupi timova. U 25. rundi sam obezbedio plasman u Ligu Šampiona. Bio sam 4. na tabeli sa samo jednim bodom manje od drugoplasiranog. Propustio sam šansu da budem 2. na kraju. U poslednjem kolu sam remizirao sa petoplasiranim prijateljem i izgubio 2 boda koja bi mi donela 2. mesto i 5M više u klupskoj kasi od nagrada. Kup je bio dobar dok nisam ispao od slabijeg protivnika izgubivši 3-1 posle 1-0 u gostima. Ukupno 3-2. Stigao sam i u finale Lige Šampiona gde sam izgubio 1-0 iako sam ponovo bio jači tim. Na žalost moj igrač je pljunuo protivnika i dobio direktan crveni karton. Tom prilikom ga je i povredio hahaha... Mogla je da bude i bolja sezona, ali nisam tužan. Zadovoljan sam jer su glavni ciljevi ostvareni - kvalifikovao sam se za LŠ, dobio dosta novca od Kupa i LŠa... jedino što mi se nije svidelo je što sam izgubio dosta tokena...)

Spoiler