Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 209
Like Tree79Likes

Thread: Fudbalska dešavanja na našim prostorima i šire(reprezentacija, klubovi)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Pa kad su povecavali broj timova na EP eto im sad ko se sve plasirao bolje da su ostavili na 16..
    Možda nije toliko loše da ima više reprezentacija na EURU, međutim mislim da je veći problem što nastaju grupe kao F. Osim toga, nadam se da će Grci izgubiti status nositelja jer ga nisu ni zaslužili, imali su i previše sreće što su došli do njeg. Osim toga, biti će roštiljanje u dodatnim kvalifikacijama pa ćemo vidjeti.
    Ex top eleven player

Famous Top El's Avatar
    Island,Severna Irska,Albanija,Madjarska,Rumunija,Norveska,Wels i ostale reprezentacije su smesne mada me za Island nije iznenadilo,a sto se tice Madjara oni imaju dobru mladu generaciju.Ej Vels koji je bio u poslednjem sesiru pre 2 godine a sad u 1...
    t11_fan likes this.

VIP t11_fan's Avatar
    To je sve dokaz da je moderni nogomet u qrcu kad jake reprezentacije igraju nikako i ove slabe iskoriste priliku pa prođu. Savezi loše posluju, gledaju samo profit, koji je nakon klupskog postao glavna okupacija reprezentativnog nogometa.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Euro 2016 pocinjem da gledam kad krenu cetvrtfinalne tekme! A nadam se da ce Uefa mafiosi nakon potencijalnih tekmi Engleska - Albanija I Nemacka - S. Irska shvatiti svoju glupost i vratiti format na 16 ucesnika.
    t11_fan likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Mislim da nema potrebe za tolikim brojem grupa u kvalifikacijama, bolje bi bilo da je manje grupa, a više reprezentacija u grupama.
    Ex top eleven player

VIP
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Mislim da nema potrebe za tolikim brojem grupa u kvalifikacijama, bolje bi bilo da je manje grupa, a više reprezentacija u grupama.
    Ma da se ja pitam, ne bi se igrale kvalifikacije... Ima 50 država u Evropi, po 16 reprezentacija u 3 nivoa kvaliteta, to je 48... 4 najslabije reprezentacije (Andora, Gibraltar, San Marino i još jedna) igraju mini baraž turnir za popunu "treće lige"... Po 4 grupe od po 4 ekipe, poslednji u grupama ispadaju u niži rang, polufinalisti idu u viši rang i mogu svake godine, svake druge da prave Evropsko Prvenstvo A, B i C, bez kvalifikacija...

VIP t11_fan's Avatar
    Ode Austrija na prvenstvo s 28 bodova i Rusi s njima, Šveđani 3. s 18. Neće valjda biti još jedno prvenstvo bez Ibre?
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    ma bitno da cu ja piti sa Ircima tokom Eura a Hrvatima kako bude hahaha,ako odemo uopce
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ma bitno da cu ja piti sa Ircima tokom Eura a Hrvatima kako bude hahaha,ako odemo uopce
    druze, srecno u novoj avanturi i spremi se za vise kisnih dana...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro munchen's Avatar
    Hrvati direktno, mi ponovo u baraž . Ali najjače je kako Turci prođoše direktno, zahvaljujući Kazahstanu . #SamoSloboda

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast