Euro 2016 pocinjem da gledam kad krenu cetvrtfinalne tekme! A nadam se da ce Uefa mafiosi nakon potencijalnih tekmi Engleska - Albanija I Nemacka - S. Irska shvatiti svoju glupost i vratiti format na 16 ucesnika.
Euro 2016 pocinjem da gledam kad krenu cetvrtfinalne tekme! A nadam se da ce Uefa mafiosi nakon potencijalnih tekmi Engleska - Albanija I Nemacka - S. Irska shvatiti svoju glupost i vratiti format na 16 ucesnika.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mislim da nema potrebe za tolikim brojem grupa u kvalifikacijama, bolje bi bilo da je manje grupa, a više reprezentacija u grupama.
Ex top eleven player
Ma da se ja pitam, ne bi se igrale kvalifikacije... Ima 50 država u Evropi, po 16 reprezentacija u 3 nivoa kvaliteta, to je 48... 4 najslabije reprezentacije (Andora, Gibraltar, San Marino i još jedna) igraju mini baraž turnir za popunu "treće lige"... Po 4 grupe od po 4 ekipe, poslednji u grupama ispadaju u niži rang, polufinalisti idu u viši rang i mogu svake godine, svake druge da prave Evropsko Prvenstvo A, B i C, bez kvalifikacija...
Ode Austrija na prvenstvo s 28 bodova i Rusi s njima, Šveđani 3. s 18. Neće valjda biti još jedno prvenstvo bez Ibre?
Ex top eleven player
ma bitno da cu ja piti sa Ircima tokom Eura a Hrvatima kako bude hahaha,ako odemo uopce
Hrvati direktno, mi ponovo u baraž . Ali najjače je kako Turci prođoše direktno, zahvaljujući Kazahstanu . #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Sve dok mi budemo ubedjeni da imamo dobre igrace necemo se plasirati ni na jedno takmicenje.Nemamo klasicnog napadaca,nama napadac u proteklim kvalifikacijama nije dao niti jedan gol!Oko selektora necu trositi reci,to je uzas.Jedino pametno bi bilo da se deca usmeravaju na tenis,kosarku,vaterpol,odbojku i druge sprtove jer u nasem fudbalu nema spasa..Sad se spominje i izgradnja nacionalnog stadion ej koji kosta 200 miliona pa odaklen nama te pare mi smo siromasna drzava.Da bi drzava bila ekonomski stabilna treba da ima jaku PRIVREDU(indusrija,poljoprivreda,rude,prirodan bogatstva) mi to nista nemamo samo pozajmljujemo pare od MMF,a gradimo i BG na vodi..Kad se realno sagleda situacija mi smo i u regionu najgori,pa Hrvatska samo od turizma zaradi koliko mi za 2 godine.......
@Top El
Ma cijeli Balkan je u K, nije kod nas ništa bolje. Od turizma zarade u 6 mjeseci neke novce pa onda 6 mjeseci budu bez zarade, pa kad se to podijeli na 12 mjeseci, onda brojke izgledaju drugačije. Što je najgore, oni koji odlučuju o svemu misle da će nas turizam izvući iz krize, a on sigurno nije djelatnost koja bi trebala nosit BDP.
A reprezentacija RH će tek pokazati koliko nekvalitetenog trenera ima. Nije Kovač bio najbolji izbor, ipak trener reprezentacije treba imati iskustva, ali sad su spali na još niže grane. Netko je komentirao na facebooku da sadašnjem izborniku ne bi dao da vodi njegov tim na football manageru a kamoli neku reprezentaciju.
Nije reprezentacija Srbije tako nekvalitetna, možda se zbog rezultata iz kvalifikacija čini lošijom nego što zapravo je. Ima tu dobrih igrača, samo je problem u treneru ili mentalitetu, moral je loš. Treba im trener koji će ih probudit. Gledao sam utakmicu s Portugalom, da je realizacija bila na nivou sigurno ne bi izgubili. Moutinho je pokazao kako se to radi. Nema tu čekanja, premišljanja, hoću-neću. Srbi su previše komplicirali pred golom Portugala i dali im dovoljno vremena da se obrane, da očiste loptu ispred svog gola.
Ex top eleven player