Istina da nisam gledao vaše utakmice, ali sam na twitteru čitao twitove od Delija, metar ih je pisalo i uživo kako neće da gledaju tekmu i da izlaze sa stadiona.Govorim o utakmici sa OFK-om. Ja ne živim tamo, ali znam za taj vaš rivalitet, i samo prenosim ono što čujem od prijatelja iz Bg-a. Dođem nekad tamo, u Mali Mokri Lug. Par momaka su Delije, par Grobari. Oni su inače najbolji ortaci, jeste da se na dan tekme ne poznaju

. Ali sve ove priče o Zvezdi i Partizanu znam od njih i njihovih očeva koji su prenijeli tu ljubav na njih. Svi oni imaju svoju priču, ali sada ova tekma sa OFK-om, tada su ove Delije rekle da je tekma poklopljena, barem su oni tako rekli, priznali, i stid ih je pričati o toj tekmi, kada god im spomenem oni ćute. I ono što su mi takođe te Delije rekle, jeste da oni imaju Vučića iza sebe, i da je ova sezona jednostavno njihova sezona. Stvarno ne želim da nikoga uvrijedim. Ja sam niko da tu pričam o Zvezdi i Partizanu, jer uopšte ne živim tu i ne pratim to toliko koliko vi pratite. Ja mogu da vam kažem sve o Slobodi

. Ali ovo o Zvezdi i Partizanu ja govorim ono što čujem od tih prijatelja. I još nešto, sjebao sam se kada sam sjedio sa tim momcima i njihovim roditeljima i kada sam vidio da se sve, ali bukvalno sve u Bg-u, pa i Srbiji svodi na Partizan i Zvezdu. Ja sam znao da je to veliko rivalstvo. Najveći derbi na svijetu, barem je tako proglašen kako sam ja čitao. Ali da se bukvalno sve svodi na njih, e to nisam mogao da vjerujem.
#SamoSloboda