79Likes
-
Rookie
Nikad me nije zanimala politika, niti ce. Ali evidentno je da je politika ove sezone na Zvezdinoj strani. Ranijih godina je verovatno i bila na nasoj, Partizanovoj, ali ja to nisam primecivao. Nek ostavimo politiku sa strane. Oduvek ste imali brojnije navijace, nema tu sta da se komentarise i polemise. Imate kvalitetniji tim od nas ove sezone, i zbog toga je ovolika razlika. Ovi nasi neuspesi u ligi su mi i dalje nejasni i neobjasnjivi. A ova uprava mi mnogo smrdi. Na celu finansija je zena koja je radila u svakoj firmi koja je pokrala drzavu za x miliona evra. Pa Vazura, lopov i krimalac, samo ukucajte njegovo ime na pretrazi, pa cete videti. Itd. Nas ove sezone vade samo Abubakar i Zivkovic, sigurno jedni od najboljih i najkonkretnijih igraca poslednjih godina. Bukvalno samo njih dvoje igraju na nivou. Ove pobede u Evropi su cista sreca i ocajne forme protivnika. Losi smo ove sezone, i tu nema govora. A opet se vracam na politiku, jer mislim da nam je ova uprava umetnuta sa ciljem da Zvezda lakse dodje do titule.