Prietene te inteleg, dar nu e vorba de bani, e vorba de intamplare
Eu folosesc si bani reali si cu toate asta se intampla sa nu iasa asa cum vreau.
Din ce am observat eu, chiar si daca bagi bani, chiar daca ai moral super si esti odihnit, chiar daca esti prezent in joc si ai posesie suplimentara de 15% se intampla ca jucatorii sa "nu prinda o zi buna" (ca si in viata reala)
Eu am patit asta
Am jucat un meci in campionat cu o echipa mult mai slaba (eu primul loc - el ultimul loc), posesie suplimentara, moral si odihna full, prima de joc maxima, jucatori care aveau doar 7-8-9 (note), portar cu 8 pe linie de 7 partide.
Am pierdut acasa acel joc cu 2-0:
- portarul meu a primit nota 5
- portarul lui nota 9
- eu prezent in joc (posesie 15%) - el absent total
- eu posesie in joc aproape 80%
Deci se mai intampla (si bag din cand in cand si bani reali in joc) si daca bagi bani
Faptul ca bagi bani NU ofera garantia unor victorii pe linie, in timpul unui sezon exista si perioade mai slabe pentru jucatori (si chiar nu ai ce face deoarece nu tine de moral sau odihna sau pregatire).
PS asa cum jocul determina zile in care jucatorii nu prind o "zi buna" la fel greseste si cand e vorba de "tokini"
eu am pierdut "pe mana jocului"cca 5 meciuni importante dar in compensatie am castigat cca 500 tokini (gratis) datorita unor erori ale jocului - asa ca exista o compensatie