Results 1 to 10 of 16
Like Tree3Likes

Thread: KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Görende adama oynaması için zorla tutup parasını zorla alıyor sanırlar güldüm ya şu yorumlara leynboysun.Verme para kardeşim verirseniz takımınız iyi mi olacak demiş nordeus kardeş dememiş adam para verince sanki top elevenin ağası sanıyor tüm takımları lionboys kardeşim yenecek sanıyor heralde. Değişen şeyleri görmeyip at gözlüğü takan bu tiplere müstahak.Başarılarınızın devamını dilerim Nordeus ailesi

Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by Remziye Bağış View Post
    Görende adama oynaması için zorla tutup parasını zorla alıyor sanırlar güldüm ya şu yorumlara leynboysun.Verme para kardeşim verirseniz takımınız iyi mi olacak demiş nordeus kardeş dememiş adam para verince sanki top elevenin ağası sanıyor tüm takımları lionboys kardeşim yenecek sanıyor heralde. Değişen şeyleri görmeyip at gözlüğü takan bu tiplere müstahak.Başarılarınızın devamını dilerim Nordeus ailesi
    Gelmiş yine bedavacının biri.ayrıca leynboys değil lionboys,yazdıklarımı ne kadar okuduğun belli.elbette takımım herkesi yenecek,o zaman niye tokens satıyorsun? Ben paramın karşılığını alamadıktan sonra neden tokens satın alayım?nordeus un adamımısın ne ayaksın?