Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Like Tree1Likes

Thread: FORUM: Nemulţumiri

  1. #1
    Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Romania
    Posts
    12,976

    FORUM: Nemulţumiri

    Am decis să deschidem acest topic deoarece forumul este în creştere şi cu siguranţă nu putem mulţumi pe toată lumea. Scopul acestui topic este de a rezolva (dacă se poate) nemulţumirile de pe forum.

    Dacă aveţi ceva de obiectat sau consideraţi că opinia noastă nu este aceaşi cu opinia voastră vă rugăm să ne spuneţi aici ce vă deranjează.

    Orice critică este acceptată dar vă rugăm să folosiţi un limbaj decent.



    ATENŢIE: Acest topic este strict pentru neînţelegerile de pe forum şi vă rugăm să nu postaţi nemulţumirile voastre legate de joc.
    Last edited by PricopGeorgeCătălin; 01-11-2015 at 10:22 AM.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    17
    Sunt nivel 53 si am licitat pt un MR de valoare 284. L-a castigat un player de nivel 7 si cand m-am uitat la echipa jucatorul dorit de mine la el avea valoarea 54. Cum este posibil asa ceva?! Asta este frauda pe fata. Este o capcana pentru a face oamenii sa bage bani reali in tokeni virtuali. Daca am posibilitatea sa probez ce spun am facut printscreen de pe telefon si se poate vedea ffff clar. Acum.caut o solutie sa fac plangere la OPC pentru a stopa acest circ de joc. Sa demonstrez mascarada care sta in spatele acestui joc.

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    89
    incepand cu sezonul asta, adica de vreo 4 zile, (+cateva zile sezonul trecut) s-a schimbat si modul in care se realizeaza transferurile. in cazul in care nu ai observat, de acum licitezi impotriva managerilor de toate nivelurile, nu doar de nivelul tau ca pana acum. acelasi jucator iti apare si tie, nivel 53, si altui manager - nivel 7, 9, 23 sau orice alt nivel, la valoarea la care este managerul respectiv. iar cand acel jucator este castigat la licitatie, preia specificatiile nivelului la care este managerul care l-a castigat. asa a gandit Nordeus sa imbunatateasca calitatea jocului.

    opinia mea? cel mai prost update pe care puteau sa il faca. se bazeaza pe un macel de tokeni, permitand tuturor nivelurilor de manager sa liciteze pe acelasi jucator, iar pe de alta parte, nu te mai lasa sa iti vinzi jucatorii la licitatii, ca pana acum, ceea ce mi se pare mai mult decat absurd. o idiotenie mai mare nici ca puteau sa inventeze.

    si ca sa imi las si eu nemultumirea aici, am inteles ca au umblat la factorul ala "surpriza", care facea echipele foarte slabe sa joace incredibil si sa bata echipe foarte bune. ei bine, au umblat din parti. azi am luat bataie cu 2-1 de la o echipa cu 20% mai slaba decat a mea. hai sa fim seriosi...nordeus, lasa-ne cu mizeria asta de joc ce a devenit Top Eleven... nu stiu decat sa ne faca sa spargem tokeni ca sa ne faca sa cumparam tot mai multi, dar gameplay-ul este infect. deja nu mai tine cont de tactici, de moral, de asezare in teren, de nimic. dar vor bani...

    o sa-l las si eu cat de curand. Bafta!

  4. #4
    Addicted
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    505
    Salutare,

    Sunt nemultumit pentru ca tocmai am pierdut in fata unui adversar din China, care baga "bani" nu gluma, si cred ca mai umbla si cu manevre, hai sa va povestesc, poate a mai patit careva.

    Deci, eu 113 % el 122% , il domin, cat de cat, nu a avut nicio faza de joc, 0 barat, si in a doua repriza, face o schimbare, a scos atacantul si a bagat un mijlocas ofensin, toate bune, imi da un gol, egalez, si dupa, iau rosu, am vrut sa fac schimbari ca sa nu joc in 3 fundasi, nu am putut face schimbare pana la sf meciului, si nici macar o improvizatie sa fac, a trebuit sa joc fara fundas dreapta...si in plus de asta, in incercarile mele de a face inlocuirile corespunzatoare, tot imi dadea conexiune pierduta, si am o banuiala ca nu a fost netul meu de vina, pentru ca meciul continua si se vedea ca e ok, din punctul de vedere al conexiunii mele la internet....

    Vreo opinie?
    L-am reclamat la unul din oameni de la asistenta cu care am tot vorbit de mai multe ori, chiar nu-mi pasa ca am pierdut, dar macar daca tot pierd, sa pierd meritat...

    O zi faina si bafta la toti

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    17
    Eu cred ca ai avut tu probleme la internet. Nu cred ca te poate impiedica un alt player.
    Pe mine ma bate gandul sa renunt la joc desi in joc din 2012. Mai stau cateva zile sa vad daca schimba ceva la sistemul de licitatii. Sa vad daca primesc si alte feedback-uri. Nu mi se pare normal sa dai 30 tokeni pe un jucator in conditiile in care tu achizitionezi 35 in tot sezonul. Trist dar trebuie sa ma reorientez spre alt joc. Am gasit un DreamLeague care pare dragut

  6. #6
    Rookie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    89
    Salut. Eu sunt nemultumitit pentru ca ultimul concurs cu premii a fost acum 5 luni.

  7. #7
    Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Romania
    Posts
    12,976
    Quote Originally Posted by MDaniel45 View Post
    Salut. Eu sunt nemultumitit pentru ca ultimul concurs cu premii a fost acum 5 luni.
    Salut, idea e urmatoarea, toate concursurile care au fost organizate aici au fost organizate de X si Y membrii fara vreun suport direct de la Top Eleven deci noi nu putem obliga pe nimeni sa-si ofere jetoanele, tricourile sau emblemele de dragul forumului.

    Majoritatea au fost organizate de mine dar din diferite motive am ales sa nu o mai fac aici momentan, in schimb inca mai organizez concursuri frecvent pe pagina echipei mele facebook.com/orlovafc sau pe site-ul Top Eleven
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

  8. #8
    Rookie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    89
    Salut. Merci pentru informare. Eu credeam ca premiile sunt oferite de top eleven iar moderatorii forumului se ocupa doar cu organizarea.

  9. #9
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    89
    Domnu' administrator, vorbeste te rog cu astia mai de sus de la nordeus sa schimbe in mortii lor ceva la simularile astea infecte. E imposibil ca din 3 conturi la toate sa iau bataie in ch league de la echipe mult mai slabe. da-l in mortii lui de joc ca deja nu mai are nicio logica. pierd cu echipa cu 25% mai slaba ca a mea, cu 72% posesie si 22 suturi, si el are o faza si da un gol. nu mai pot sa vorbesc frumos, scuzati-mi limbajul, da' ma pis pe el de joc infect. am tot dreptul sa fiu nervos pentru ca pierd pe banii mei. isi bat joc pur si simplu. investesc si-mi fac echipa de 125% ca sa ma bata toti descultii de 80%??? am tot zis ca o sa schimbe ceva, da' de 5-6 sezoane incoace e aceeasi problema. si crede-ma ca nu fac nimic gresit: antrenamente(bonus 8-10% mereu), moral superb, conditie full, prime maxime, iar la tactica - schimbata in functie de adversar (care oricum nu mai functioneaza de cateva sezoane).
    ori schimba ceva, ori abandonez jocu' si gata, macar scap de atatia nervi facuti degeaba. Mersi...
    Last edited by funqer; 05-16-2017 at 06:44 PM.

  10. #10
    Addicted
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    505
    Quote Originally Posted by funqer View Post
    Domnu' administrator, vorbeste te rog cu astia mai de sus de la nordeus sa schimbe in mortii lor ceva la simularile astea infecte. E imposibil ca din 3 conturi la toate sa iau bataie in ch league de la echipe mult mai slabe. da-l in mortii lui de joc ca deja nu mai are nicio logica. pierd cu echipa cu 25% mai slaba ca a mea, cu 72% posesie si 22 suturi, si el are o faza si da un gol. nu mai pot sa vorbesc frumos, scuza-ti-mi limbajul, da' ma pis pe el de joc infect. am tot dreptul sa fiu nervos pentru ca pierd pe banii mei. isi bat joc pur si simplu. investesc si-mi fac echipa de 125% ca sa ma bata toti descultii de 80%??? am tot zis ca o sa schimbe ceva, da' de 5-6 sezoane incoace e aceeasi problema. si crede-ma ca nu fac nimic gresit: antrenamente(bonus 8-10% mereu), moral superb, conditie full, prime maxime, iar la tactica - schimbata in functie de adversar (care oricum nu mai functioneaza de cateva sezoane).
    ori schimba ceva, ori abandonez jocu' si gata, macar scap de atatia nervi facuti degeaba. Mersi...

    Salutare, adineauri am avut meci in liga, si ce crezi? am 119.5% el 99%, si ma bate fara drept de apel, dupa 3-0 in tur pt mine, am luat bataie cu 3-1 acasa, da e ok, ce sa zic....azi am luat bataie in campionat de la unu 101% cu 4-0...ce sa zic...tot sa jucam acest joc...

Page 1 of 2 12 LastLast