Quote Originally Posted by lespa View Post
slažem se sa navedenim.
Konkretno, osobina "igra glavom" je pre napadačka osobina nego odbrambena. i ja kao i većina, napadačima stavljam skil poene na napad i f/m, ali obavezno pogledam šta nudi za odbranu i ako je "igra glavom" ili "postavljanje" obavezno dodelim.
U pravu si, bila bi fora recimo da može da se namesti da prilikom izvođenja prekida ili kornera na odredjenog napadača ide lopta a da njemu pri dodeli skil poena može da se bira "igra glavom".
Mislim da je moj a rekao bih i tvoj problem, što smo ovu igricu shvatili suviše ozbiljno.
Nordeusu je cilj bio napraviti igricu da bude zarazna i uspeo je u tome i hebe se njima što ti i ja vidimo "rupe" jer mi ćemo je igrati bez obzira na nedostatke i oni su toga svesni. Oni sad samo rade što si ti rekao, na grafičkom doterivanju i to je to.
Sve ovo što si rekao sam ja htio da kažem. Bukvalno im se hebe za nama, a mi se mučimo sastaviti neke ekipe, uspijemo mi u tome, ali džaba kada opet gubimo od nekih ekipa "niđe veze". Ja eto uspijem da osvojim ligu prvaka, a u ligi, kolo prije kraja uspijem da obezbijedim prolaz u naredni level. Ali oni će da nastave da šminkaju igricu, nema nama tu pomoći . Ono što su napravili u ovom najnovijem update-u, ovomo te2015, ova automatska dodjela skilova. Oni ako taj update nabace i na PC, oni udariše totalnu suprotnost ovome što ja i ti sada pišemo . Ali džaba nam kad oni uđu na ovaj forum samo kad naprave neko novo sranje, i uđu da postave lafo neku anketu da li nam se sviđa ili ne, i onda ne uđu ni da provjere kako je prošla ta anketa, što je najgore . #SamoSloboda