Quote Originally Posted by lionboys View Post
kardeş senin daha kat etmen gereken bir sürü yol var,ben neler gördüm neler bu oyunda.şunu aklına koy son haftaya kim averajı fazla girerse 100 de 90 o şampiyon oluyor.bana sorarsan top eleven son 5 hafta kala şampiyonu belirliyor.mesela hiç unutmam yine son 5 hafta kalmıştı 12 puan fark atmıştım rakibime,seon boyunca hiç taktiğimi değiştirmedim yine son 5 hafta aynı kadro aynı taktik aynı oyuncular moreller yüksek kondisyonlar yüksek ne hikmetse 5 macın 5 inide yenildim adamda 5 de 5 yaptı şampiyon oldu.acayip koymuştu bana hele son hafta lig sonuncusu -152 averajı olan takıma yenıldığımde oyunu bir ara bırakmayı dahi düşündüm

Ya birşey demiycem diyorumda resmen saçmalamışsın, ben geçtiğimiz sezonun son 7 maçına kadar ikinciydim, 5 maç kala birinci oldum ve son 3 maçta tekrar ikinciliğie düştüm, son lig maçında ise ezeli rakibim lig üçüncüsü ile oynuyordu ve bu benim işime gelmişti(Ben ise lig sonuncusuyla). Sonuç tahmin ettiğin gibi apaçık ortadaydı ben galiyet aldım rakibim ise beraberlik. Yani burda demek istediğim futbolda netlik ve doğruluk yoktur. Ne oyununda ne gerçeğinde. Top yuvarlaktır...