Results 1 to 10 of 28
Like Tree15Likes

Thread: am o dilema !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Quote Originally Posted by Baciu Adrian View Post
    Am o mare problema.E a doua oara cand se intampla.Am fost promovat de pe locul 8.De ce?Vreau sa spun ca intentionat am terminat mai jos de locurile promovabile pt. a putea dezvolta jucatorii.Nu mi se pare corect.Cum pot rezolva problema?Nu vreau sa bag bani in fiecare luna sa iau jucatori mai dezvoltati.Mi se pare japca.Voi renunta daca nu se rezolva.De asta am jucatori tineri relativ, pt. a putea sa ii dezvolt.Daca sunt promovat asa cu japca nu are rost sa mai continui
    ce nivel esti?
    cand a fost prima data cand ai patit asta?

sincer, eu cred ca esti la un nivel unde nu sunt foarte multi jucatori si atunci, daca nu au suficiente echipe pentru a forma un clasament complet este posibil sa ia si echipe de pe un loc mai jos decat primele 7.

eu chiar nu te inteleg, daca tot vrei sa nu promovezi si daca tot esti patit, de ce te mai chinui sa ramai pe locul 8 (unde exista riscul sa patesti o promovare nedorita)?
    nu este mai simplu sa ramai pe ultimul sau penultimul loc?

care este diferenta dintre locul 8 si locul 20 sau 26? oricum nu primesti bani decat pentru primele 7 locuri, deci in aceste conditii orice loc de la 8 in jos este la fel de bun

eu iti recomand sa ramai pe ultimele locuri ale clasamentului pentru a nu avea surprize

Newbie
    Sunt nivelul 31 acum .Cu japca.In plus nu pot termina pe 20 fiind numai 14 echipe .Am ajuns pe 8 din greseala.Am avut meci in ultima etapa cu cineva care abandonase.Mai avea 3 jucatori.Am castigat fara sa vreau.Dar tot nu este corect.Mai am un cont de nivel slab.14.Si la ala am fost promovat de pe locul 10.La asta am fost promovat la nivelul 27 de pe locul 9.Vreau o solutie nu sa ma certe cineva ca sunt pe 9 sau 8.Vreau un raspuns de la un moderator care stie ce se intampla.Daca nu eu spun adio jocului.Si asa la nivelurile mari vor fi promovati toti pt. ca nu mai exista jucatori.In plus daca vrei sa iti dezvolti jucatorii trebuie sa ii folosesti pe posturile lor macar 15-16 etape.Daca nu ,nu se dezvolta.De asta am ajuns pe 8.

Addicted
    Quote Originally Posted by Baciu Adrian View Post
    Sunt nivelul 31 acum .Cu japca.In plus nu pot termina pe 20 fiind numai 14 echipe .Am ajuns pe 8 din greseala.Am avut meci in ultima etapa cu cineva care abandonase.Mai avea 3 jucatori.Am castigat fara sa vreau.Dar tot nu este corect.Mai am un cont de nivel slab.14.Si la ala am fost promovat de pe locul 10.La asta am fost promovat la nivelul 27 de pe locul 9.Vreau o solutie nu sa ma certe cineva ca sunt pe 9 sau 8.Vreau un raspuns de la un moderator care stie ce se intampla.Daca nu eu spun adio jocului.Si asa la nivelurile mari vor fi promovati toti pt. ca nu mai exista jucatori.In plus daca vrei sa iti dezvolti jucatorii trebuie sa ii folosesti pe posturile lor macar 15-16 etape.Daca nu ,nu se dezvolta.De asta am ajuns pe 8.
    scuze, am socotit etapele nu jucatorii.

incearca sa termini pe 13 sau pe 14 si atunci nu cred ca vei mai promova.

un moderator iti va spune acelasi lucru - din lipsa de echipe la nivelul respectiv sunt promovate atatea echipe cat este necesar pentru un clasament complet.

eu nu te-am certat, nu am de ce. eu am incercat sa iti explic mecanismul si am incercat sa iti ofer solutia.

daca esti la un nivel unde este deficit de jucatori si nu vrei sa promovezi, termina pe locul 13 sau 14.