Quote Originally Posted by Baciu Adrian View Post
Am o mare problema.E a doua oara cand se intampla.Am fost promovat de pe locul 8.De ce?Vreau sa spun ca intentionat am terminat mai jos de locurile promovabile pt. a putea dezvolta jucatorii.Nu mi se pare corect.Cum pot rezolva problema?Nu vreau sa bag bani in fiecare luna sa iau jucatori mai dezvoltati.Mi se pare japca.Voi renunta daca nu se rezolva.De asta am jucatori tineri relativ, pt. a putea sa ii dezvolt.Daca sunt promovat asa cu japca nu are rost sa mai continui
ce nivel esti?
cand a fost prima data cand ai patit asta?

sincer, eu cred ca esti la un nivel unde nu sunt foarte multi jucatori si atunci, daca nu au suficiente echipe pentru a forma un clasament complet este posibil sa ia si echipe de pe un loc mai jos decat primele 7.

eu chiar nu te inteleg, daca tot vrei sa nu promovezi si daca tot esti patit, de ce te mai chinui sa ramai pe locul 8 (unde exista riscul sa patesti o promovare nedorita)?
nu este mai simplu sa ramai pe ultimul sau penultimul loc?

care este diferenta dintre locul 8 si locul 20 sau 26? oricum nu primesti bani decat pentru primele 7 locuri, deci in aceste conditii orice loc de la 8 in jos este la fel de bun

eu iti recomand sa ramai pe ultimele locuri ale clasamentului pentru a nu avea surprize