WOW, ne-ai dat ceva de citit dar ne bucuram, ai zis unele chestii foarte bune sau mai bine zis tot ce ai zis e bun dar stii cum e, din proprie experienta fiecare manager actioneaza diferit deci e posibil sa nu fie toata lumea de aceasi parere cu tine.
Punctele 1 si 2 sunt niste chestii absolut normale si care cu adevarat ajuta si din pacate cel putin la punctul 2 foarte multi managerii fac greseala de a trimite jucatorii cu o conditie foarte, foarte mic pe teren si dupaia se mira de ce pierd.
Punctul 3 din ce mi-au confirmat cei de la Top Eleven, nu functioneaza cum zici tu, desi sunt multi manageri de aceasi parere cu tine. Teoretic daca iti permiti sa ti prima de joc la maxim mereu, e cel mai bine.
Punctul 4, eu nu sunt adeptul acestor formatii si matematic nu cred ca poate nimeni sa dovedeasca ca aceste contra formatii functioneaza, eu unul nu folosesc si am castigat N trofee, am batut adversari mai buni sau am luat bataie de la adv. mai slabi, sunt scenarii care oricum mi s-ar intampla indiferent de formatia aleasa. Insa ca un punct forte, financiar, folosirea unei singure formatii iti creeaza un avantaj destul de bun. Mai putina bataie de cap la licitatii, mai putine jetoane, mai usor de urmarit jucatorii, mai putine pachete (desi e oarecum subiectiva chestia asta, difera de la manager la manager)
Punctul 5, n-am ce sa mai adaug.
Punctul 6, e un subiect mai complex, insa la stilul pe care-l joci tu, ai detaliat foarte bine ce faci.
Punctul 7, amin!
Ma bucura faptul ca un manager cu experienta a decis sa-si impartaseasca din experienta!