Originally Posted by
funqer
nu are nici cea mai mica logica ce spui tu...in special astia de la nordeus care nu stiu ce cacat sa mai manance la cate reclamatii au. e singura lor scuza pe care o mai pot da, ca nu ai facut tactica bine. am facut-o perfect chiar, ma pregatesc meci de meci, dar nu joc absolut nimic.
astia de la nordeus spun mereu aceeasi chestie pe care o pun cu copy-paste la toata lumea care are probleme cu rezultatele: sa schimbi mereu tactica si formula in functie de adversar, sa faci antrenamentele si sa ai moralul bun si ca orice echipa, oricat de buna ar fi, are si momente proaste. sunt perfect de acord, doar ca avea logica daca nu faceam chestia asta. ma antrenez, schimb mereu tactica, mereu moral superb, mereu 95-99% conditie...si ma bate o echipa de 90% tur-retur fara drept de apel. hai sa fim seriosi...
stiu manageri care joaca de 10-15 sezoane cu aceeasi formula, indiferent de adversar, nu au schimbat-o niciodata...si au numai victorii pe linie. la ei nu se aplica criteriile astea?
tu de exemplu, am vazut ca ai echipa cam ca a mea. 125% sau pe acolo. daca tot crezi asa mult in balariile astea, de ce nu joci cu o echipa de 100-105%? iti faci mereu tacticile in functie de adversar si bati pe toata lumea doar din tactici, fara calitate, inclusiv d-astia de 125% ca mine.
ai echipa buna pentru ca vrei sa faci performanta, nu? logic... asa si eu. si ma astept sa fac performanta, nu sa pierd cu toti descultii pentru ca asa vrea nordeus.