Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Witam jestem tutaj nowy na forum. Mam pytanie czy podrzuci mi kto moze naka formacja grac i taktyka? Bo jestem na 28 poziomie 110% ale od kilku sezonow mam problem z wygrywaniem i strzelaniem bramek. I jakich zawodnikow kupowac aby byli najbardziej rozwojowi bo tych ktorych kupuje to przez caly sezon wzmacjaja sie o max 5 - 10 procent
    Last edited by Bocian; 01-04-2019 at 10:18 PM.

Newbie
    hej!
    po sezonie zwolnią się na 100% 2-3 miejsca, serdecznie zapraszamy aktywnych graczy The Kings top11, co do ligi to narazie jest ściernisko 2liga brązowa xd ale wiadomo co będzie za kilka sezonów ;D

Newbie
    Mar3k900 prosze o kontakt mam 3 aktywnych Polaków do związku.

Newbie
    poszukujemy jeszcze jednego aktywnego gracza do związku THE KINGS Top11 , 2liga brązowa i drugi sezon związku, zapraszamy

Newbie
    już mamy komplet jak coś.

Newbie

Post Trenowanie

Mam pytanie ! Czy czym więcej mam zawodników którzy trenują tym szybciej rośnie mój poziom trenowania ?

Newbie
    Tak im wiecej zawodnikow trenuje tym wieksza premia ale zeby osiagnac dobra premie musisz ulozyc dobry plan treningowy. Aby uzyskac wogole jakakolwiek premie musi trenowac kilku zawodnikow, do obrony minimum 4 obroncow do ataku 4 napastników albo ofensywnych pomocnikow do posiadania 4 pomocnikow a do kondycji 8 pilkarzy obojetnie z jakiej pozycji

Newbie
    Quote Originally Posted by mikel1878 View Post
    Mam pytanie ! Czy czym więcej mam zawodników którzy trenują tym szybciej rośnie mój poziom trenowania ?
    Tak wyglada z raportu treningu, ze jak zaznaczysz wszystkich, to trening jest efektywniejszy, ale jak jest w rzeczywistości to zapytaj doswiadczonych graczy, bo ja jestem pstry koziolek w tej materii.

Newbie
    Szukam 2 ogarnietych ludzi do klubu 3zlota

Newbie
    Hejka. Moze mi ktos powiedziec czy nie awansujac do wyzszej ligi(np zakonczyc lige na koncowych miejscach ) moi gracze stracą gwiazdki? Ta lige zakonczylem na 1 miejscu, niewazne juz sa nastepne mecze bo mam zapas pktow i moge juz wszystko przegrywac. Zastanawiam sie czy w nowej lidze grac pasywnie i nie awansowac,tylko niewiem czy moi gracze i tak straca gwiazdki.

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast