Witamy!
Support inks:
Bezpośredni link do formularza kontaktowego wsparcia
Nordeus Helpshift
O.M.A. National Federation
Facebook Polish Football Federation - Government
Facebook Community
Top Eleven Polska 2020 ™ Oficjalna. ®
Witamy!
Support inks:
Bezpośredni link do formularza kontaktowego wsparcia
Nordeus Helpshift
O.M.A. National Federation
Facebook Polish Football Federation - Government
Facebook Community
Top Eleven Polska 2020 ™ Oficjalna. ®
Last edited by khris; 11-21-2020 at 06:08 AM.
Witam Was wszystkich. Chciałbym na forum poruszać wszelkie kwestie, które Was nurtują. Będziemy tu umieszczać wszelkie porady, rozwiązywać problemy w naszym ojczystym języku.
Witam wszystkich
chciałem zapytać, gdzie i jak mogę zgłosić problem z płatnością w top eleven. Ponieważ kupiłem tokeny i mi nie przypisało do konta.
Ciekawe ile osób z Polski tu zajrzy
Forum: brolly
T11: Łukasz
Poziom: 17
Team: ALKO TEAM FC (moi w obronie grają jak pijani więc nazwa sama się nasunęła)
Dopisujcie się!!![]()
wydaje mi się, że ta gra tak z 10min przed rozpoczęciem meczu już ma wylosowany wynik i obojętne co zrobisz/zmienisz i tak wynik już jest ustalony z góry, szczególnie w grach związkowych da się to odczuć, nie wiem czy macie podobne wrażenie ??
Niestety mogę jedynie potwierdzić, sprawdźcie swoje wyniki ale gdy tracę pierwszy bramkę ( najczęściej jest to 100% skuteczności strzałów przeciwnika) to już wiem że tego meczu nie wygram.
Grając na poziomie 16 przeprowadziłem test, grałem jednym ustawieniem ale dwoma ustawieniami taktyki (95% moich meczów tak wyglądało)
Założenie było proste: od skrajności w skrajność, tz jeżeli założenia z którymi zaczynałem grać nie skutkowały tz nie dawały mi przewagi w postaci goli to zmieniałem na przeciwne np zaczynałem def/ podania dlugie/ kontra włączona/ gra skrzydłami-> jeżeli nie skutkowało to atak/krótkie/ środkiem/ kontra wyłączona.
Grając w ten sposób wygrywałem wszystkie mecze, zanotowałem tylko dwie porażki w trakcie sezonu. Uważam że moje porażki były spowodowane nie trzymaniem się w tych meczach swoich założeń i robieniem testów z innymi ustawieniami.
W tym sezonie dziwne wyniki zaczęły sie pojawiać, przegrałem z gościem z którym byłem w lidze od 4 sezonów, gdy był lepszy o 20% potrafiłem go pokonać dzięki ustawieniom i taktyce, w sumie pokonał mnie tylko raz gdy był mocniejszy o 40% ( pierwszy sezon jaki z nim grałem). W tym sezonie był słabszy ale grał tym samym ustawieniem co zawsze i nagle porażka u siebie 2-4. Wszystko byłoby ok ale... średnia w moim zespole powyżej 7,5, u niego ok 6,5, mój zawodnik który strzelił bramkę i miał asystę nota ponad 9,5 , a jego który strzelił 3 bramki 8,5 :/ Mój bramkarz natomiast nota 4,4!! Trafił 4 na 5 strzałów chociaż obserwując mecz nie widziałem 5 strzału, wpadało mu wszystko:/
Nie byłem w stanie nic zrobić:/
Co wg mnie nie działa:
- bonusy
- przewaga własnego boiska
- nie mamy wpływu na taktykę
- support w tej grze nie istnieje
- gry związkowe to jakaś abstrakcja-tam nie działa nic
Ktoś ma podobne wnioski?
ja mam identyczne wnioski![]()
miałem ciekawy przypadek w zeszłym sezonie w pucharze: pierwszy mecz 2:2 i przed rozpoczęciem drugiego meczu mówiłem koledze że będzie na 100% wynik 2:2, w przerwie meczu wygrywałem 2:0 i po prostu wiedziałem że cokolwiek nie zrobię skończy się 2:2 i nie uwierzycie... tak też się stało
gry związkowe to już w ogóle kabaret, gdzie przed rozpoczęciem turnieju już w terminarzu widzisz z kim grasz xD