Mam pytanie : czy ktoś wie jak osiągnąć level 72 w tej grze?
Mam pytanie : czy ktoś wie jak osiągnąć level 72 w tej grze?
Ok 7 może 7:30 jest już losowanie par, natomiast Ok 10 widać związki przeciwko którym się gra. Wiec wiesz z kim grasz w piątek ale nie wiesz jaka jest druga para związkowa. Czy to pomaga czy tez nie .... trudno powiedzieć.
Związki rządzą się swoimi prawami...odnoszę wrażenie ze łatwiej maja drużyny slabsze, stosując taktykę ofensywna lepsze wyniki mam grając np. na wyjazdach. W domu wydaje się działać hard Def bez pułapki i kontry . Sprawdzę to w najbliższy weekend.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Last edited by brolly; 07-14-2017 at 05:01 AM. Reason: mistake
Cały czas toczy się tez otwarta dyskusja czy oglądać lub tez nie mecze... mam przed sobą trudny mecz w pucharze, przeciwnik nieznacznie ale silniejszy ( mecz jutro), manager aktywny. Pierwszy mecz u mnie zakończył się remisem 1-1. W ciemno obstawiam ze będzie remis 2-2 lub wyżej Tz mój awans. Mecz obejrzę ale z drugiego konta i zrobie screeny.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Taka sytuacja
nie grałem w t11 parę miesięcy, wracam, a tu wszyscy piłkarze po 32, 33, 34 lata i wszyscy kończą karierę.
kupiłem paru zawodników po 18, 20 lat, ale jedenastki z nich nie złożę, a sezon powoli się kończy.
co teraz? nie wiem dostanę juniorów czy jak? dodam,że jak coś to placówki do juniorów mam na 2 poziomie więc jakoś tam działa.
co się stanie???
z góry dzięki za odpowiedź
Witam !!!
Łatwiej mi tutaj opisać jeżeli jest osoba, która zna odpowiedź na poniższe pytanie to poproszę a jeżeli nie to może znajdzie się ktoś kto przekaże do działu wsparcia.
Gra na telefon (android) rozrosła się do dużego rozmiaru. U mnie pokazuje ok. 1,74 GB. Pojemność telefonu ma swoje ograniczenia.
Nie mogę przerzucić nawet małej części danych na kartę "zewnętrzną" (64GB) zainstalowaną w telefonie. W innych programach możliwe i stosowane.
Czy jest metoda, planuje się możliwość zmniejszenia ilości danych, możliwości przeniesienia części danych na kartę "zewnętrzną" ?
Próbuję się zalogować przez stronę www ale na razie bezskutecznie.
Z góry dziękuję za pomoc w postaci np.: "wymień telefon".
Dane dot. telefonu:
Samsung J3 (2016)
Pamięć wewnętrzna 8 GB.
Nie żartujcie. Zmiana ustawień już nie raz doprowadziła do zmiany wyniku. Mówię o taktyce jak i o formacji. Wynik znany z góry? To spróbujcie zamiast bramkarza wstawic napastnika
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem ile czasu już grasz ale moje wnioski to moje wnioski- każdy może mieć swoje������
Po to jest forum żeby się tym dzielić ������
Są mecze w których zmiana taktyki, ustawień nie przynosi efektu...o tym była mowa. Zauważ ze gdy jest koniec sezonu gracze z czołówki grają przeciwko sobie... ja zawsze ostatni tydzień gram zawodnikami z ligi Top 5....dziwne to trochę.
33 poziom. Zmiana taktyki i ustawień to nie wszystko. Oprócz tego dochodzi prawdopodobnie zwykłe prawdopodobieństwoNic ci tu nie zagwarantuje sukcesu, dlatego że dwa takie same mecze mogą dac diametralnie inne wyniki. Dobre parametry zawodników i wszystkie inne zmienne zwiększają szansę na wygraną, ale jej nie gwarantują. Stąd czasami przegrywa się ze słabszymi. Jeśli ktoś postawi na atak, ustawi zespol wysoko mize mieć dużo sytuacji strzeleckich, ale z uwagi na losowosc, nie strzelić. Miałem tak kilkukrotnie. Ogromna przewaga posiadania, więcej strzałów i albo remis albo przegrana. Rzadko, bo jednak siła zespołu ma znaczenie. Wiele razy wygralem ligę, albo byłem na podium, podobnie lm czy puchar. Zmiana ustawień jest ogromnie wazna, ale nie decydująca.
Witam, mam pytanie skąd kupić zawodników w wieku 20lat którzy maja 120-130%? Pytam bo widzę ze u niektórych przeciwników tacy są...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk