Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Co to za aktualizacja ,jednym słowem ponizej jakiego kolwiek dna.Mam rozumiec ze od dzisiaj w piłce juz nie ma pozycji DML,DMR. Ekran z taktyką to jakaś żenada ,ustawienie wykonawców stałych tragmentów kolejna kpina.Jednym słowem czas kończyć z tą grą cofa się wstecz,po aktualizacji 0 wygranej dobrze ze miałem sporo przewagi w lidze niestety LM finał do bani.....

Newbie

związek 3 złota0

szukam kogoś do związku 3 grupa złota (min 90%)
    PORTOWCY

Newbie
    Jak mogę usunąć drużynę z FB? Grałem dawno temu i połączyłem sobie konto z facebookiem. Kilka dni temu postanowiłem zagrać ponownie i założyłem nową drużynę, jednak nie mogę połączyć się z FB, gdyż mam komunikat, że posiadam już inny klub. Co można zrobić?

Newbie
    Witam wszystkich przypadkiem znalazłem właśnie forum choć gram już troszkę,mam pytanie, może macie jakąś "złotą" taktykę? Bo też mam wrażenie że umiejętności piłkarzy to nie wszystko,chyba że się gra z kimś kto na bramce stoi napastnik np,też mam wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra i, że czasami lepiej nie wchodzić na mecz

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by Ice cool View Post
    Witam wszystkich przypadkiem znalazłem właśnie forum choć gram już troszkę,mam pytanie, może macie jakąś "złotą" taktykę? Bo też mam wrażenie że umiejętności piłkarzy to nie wszystko,chyba że się gra z kimś kto na bramce stoi napastnik np,też mam wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra i, że czasami lepiej nie wchodzić na mecz
    Taktykę warto dopasować do przeciwnika, ale np. przy określaniu którą stroną ma się toczyć gra, należy stawiać na najlepszego zawodnika. Warto zaoszczędzić kilkadziesiąt tokenow i zakupić gwiazdę w ataku/pomocy ofensywnej a następnie to na nim skupić grę.
    Kiedy przegrywasz to czesto sprawdza się zmiana taktyki na przeciwne bieguny, ale zazwyczaj w zakresie poziomów: ofensywy, podań, kontry.
    Kiedy przegrywamy i mamy defensywę, warto przesunąć w końcówce kogoś do ataku, dac na maksa ofensywę i wydłużyć podania.
    Obrona lepsza jest ind niż strefowa, ale kosztuje więcej wysiłku. Podobnie wysoki pressing.

Newbie

Taktyka

Witam mam takie pytanko, jeżeli przeciwnik ma mocnych napastników i jest ich dwóch, to czy jest jakaś dobra taktyka na to?

Newbie
    Ja jestem ciekaw jakie bezpośrednie przełożenie na szybkość dostawania nowych juniorów ma rozwój szkółki ?
    Czy np poziom w górę to dzień szybciej nowi juniorzy ? Obecnie mam poziom 7 i chyba 19 dni oczekiwania.

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by daniel77724 View Post
    Ja jestem ciekaw jakie bezpośrednie przełożenie na szybkość dostawania nowych juniorów ma rozwój szkółki ?
    Czy np poziom w górę to dzień szybciej nowi juniorzy ? Obecnie mam poziom 7 i chyba 19 dni oczekiwania.
    Na poziomie 10 (poziom akademii nie menedżera) sa co 12 dni i to juz jest max jaki można wycisnąć.

Newbie
    Też tak macie w lidze mistrzów, że przeciwnicy maja wyższy poziom menagera i są mega mocni 120/130% nie miałem jeszcze żebym to ja miał wyższy poziom menagera zawsze na odwrót

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by Ice cool View Post
    Też tak macie w lidze mistrzów, że przeciwnicy maja wyższy poziom menagera i są mega mocni 120/130% nie miałem jeszcze żebym to ja miał wyższy poziom menagera zawsze na odwrót
    Nie, ja mam mniej więcej wyrównany poziom, czasami mocniejszych, a czasami słabszych.

Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast