Witam, mam pytanie co do turniejów związkowych. Co jest punktowane przy remisie i takiej samej liczbie goli?
Witam, mam pytanie co do turniejów związkowych. Co jest punktowane przy remisie i takiej samej liczbie goli?
rozgrywana jest dogrywka w ostatnim meczu. Ale to nic nie da bo jest bug,następnego dnia,ostatni mecz związkowy jest anulowany.
Jak nazywa się związek??
Witam.
Mam pytanie i propozycję.
Moje pytanie brzmi: jak wystawiamy piłkarza na aukcje to dlaczego dostajemy tylko gotówkę a tokenów nie?
Przecież ktoś go kupuje zapewne za tokeny i gotówkę. My natomiast dostajemy tylko gotówkę.
Może już czas coś z tym zrobić?
Proponuję też kupno tokenów za wirtualną gotówkę w grze.
Pozdrawiam.
Potrzebuję dwie chętne osoby do mojego związku piłkarskiego UNiTED KiNGS
Dwa miejsca wolne!
Last edited by Maykon; 04-16-2018 at 07:57 AM.
Dobrze by było jakby tokeny były pewnie im się nie opłaca i nic z tym nie zrobisz
Witaj, mam problem Jestem w związku z moimi przyjaciółmi problem polega na tym, że nie można grać w gry sprysku z drużynami z relacji i normalnych spotkań towarzyskich, zespoły z mojego stowarzyszenia również nie mogą mi dać sparingu. W harmonogramie pisze się tak: "Federacja piłki nożnej nie może zgodzić się na twoją prośbę, ponieważ nie ma możliwości organizowania spotkań w nowej dacie". Mam juz tak od konca kwietnia do dnia dzisijeszego nic nie pomaga uinstall mozecie mi jakos pomóc ziomeczki screena dorzucam
Chciałbym dołączyć do aktywnego związku. Powróciłem do gry po bardzo długiej przerwie. Zaczynam od zera
Dziwne u mnie normalnie sparing mogę.
Bremek ile masz %?
Czyli rozumiem że nie ma chętnych na aktywnego rodaka. Trudno to pójdę tam gdzie mnie zechcą