Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Witam. Mam kilka pytań:
    1. Od czego zależy frekwencja na stadionie? Od 2 sezonów zauważyłem że cały czas mam niepełny stadion (np.14,5K/21K)
    2. Jaki wpływ ma premia do posiadania spowodowana obecnością menadżera na meczu lub własnie frekwencja na stadionie u siebie?
    3. Jak działają negocjajcje? Ostatnio gdy próbowałem zaproponować komuś jakaś oferte za zakup zawodnika przychodziło powiadomienie że sprzedający ustalił cenę sprzedaży lecz gdy wchodziłem w nie nie pokazywało tej ceny? Nie wiem czy jest to jaki bug gry czy ja czegos nie rozumiem.
    4. Jakie formacje polecacie? Bo myśle ze taktyka jak i formacja w grze nie ma nic wspólnego z ustawieniem w realnym świecie bo często te formacje gdy oglądam są jak z kosmosu ale podobno skuteczne.
    Pozdrawiam

Newbie
    1.od wyników twojej drużyny i ceny biletów. Gdy przegrywasz,a ceny są wysokie to przychodzi mniej kibiców. Ja robię tak,gdy wygrywam,mam pełny stadion podnosze ceny biletów przed meczem u siebie np o 10 do skutku aż będą braki na trybunach,wtedy obniżam załóżmy o 5 i sprawdzam jaki będzie stan i tak celuje optymalnie w cenę. I jak rozpoczyna się nowy sezon to też podnosze. I oczywiście twoje centrum budowy dobrze jak wszystko rozbudujesz na maxa. I bilety na lige mistrzów i Puchar mam cenę wyższa biletu od meczu ligowego.
    2. Jak masz pełny stadion u siebie i jesteś ty na meczu to masz 15% do posiadania piłki.Jak jest przeciwnik to masz mniej trochę, ale jak ktoś ci kibicuje to trochę ci dodaje do posiadania,max 15% z kibicami
    3. Musisz suwak na maxa w prawo przesunąć i wtedy zobaczysz cenę
    4. Szczerze wątpię w formacje,dla mnie to szczęście decyduje o wyniku z równym przeciwnikiem. Jak ustalasz skład przed meczem to ustawiasz tak żeby był jasny kolor,np trochę w lewo czy przed nim i tak próbujesz, wtedy mają podobno dobre zgranie w meczu

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by Ice cool View Post
    4. Szczerze wątpię w formacje,dla mnie to szczęście decyduje o wyniku z równym przeciwnikiem. Jak ustalasz skład przed meczem to ustawiasz tak żeby był jasny kolor,np trochę w lewo czy przed nim i tak próbujesz, wtedy mają podobno dobre zgranie w meczu
    Odpowiedź na punkt 4 jest wewnętrznie sprzeczna. Sam piszesz, że formacja jest istotna i tak dokładnie jest.

Newbie
    Witam wszystkich
    Szukam jednej dwoch aktywnych osob do zwiazku 90%+. Jestesmy na poczatku naszej drogi do platyny ale calkiem nieźle nam to wychodzi. A zawsze lepiej rywalizowac ramie w ramie z rodakami niz ludźmi ktozy nie chca współpracować
    #ASDVW4
    Pozdrawiam

Newbie
    Witam, mam pytanie co do turniejów związkowych. Co jest punktowane przy remisie i takiej samej liczbie goli?

Newbie
    rozgrywana jest dogrywka w ostatnim meczu. Ale to nic nie da bo jest bug,następnego dnia,ostatni mecz związkowy jest anulowany.

Jak nazywa się związek??

Newbie
    Witam.
    Mam pytanie i propozycję.

Moje pytanie brzmi: jak wystawiamy piłkarza na aukcje to dlaczego dostajemy tylko gotówkę a tokenów nie?
    Przecież ktoś go kupuje zapewne za tokeny i gotówkę. My natomiast dostajemy tylko gotówkę.

Może już czas coś z tym zrobić?
    Proponuję też kupno tokenów za wirtualną gotówkę w grze.

Pozdrawiam.

Newbie
    Dobrze by było jakby tokeny były pewnie im się nie opłaca i nic z tym nie zrobisz

Newbie
    Potrzebuję dwie chętne osoby do mojego związku piłkarskiego UNiTED KiNGS
    Dwa miejsca wolne!
    Last edited by Maykon; 04-16-2018 at 06:57 AM.

Newbie
    Witaj, mam problem Jestem w związku z moimi przyjaciółmi problem polega na tym, że nie można grać w gry sprysku z drużynami z relacji i normalnych spotkań towarzyskich, zespoły z mojego stowarzyszenia również nie mogą mi dać sparingu. W harmonogramie pisze się tak: "Federacja piłki nożnej nie może zgodzić się na twoją prośbę, ponieważ nie ma możliwości organizowania spotkań w nowej dacie". Mam juz tak od konca kwietnia do dnia dzisijeszego nic nie pomaga uinstall mozecie mi jakos pomóc ziomeczki screena dorzucam Top Eleven Polska (Poland)-32072977_1322924117807223_4344097521388224512_n.jpg

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast