Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka ?
Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka ?
O co tu chodzi ?
Przeglądam zakładkę "friends" i widzę gracza który zaczął grać 3 dni po mnie i ma ciut więcej kasy i lepsze statystyki, myślę sobie, nieźle pocisnął - i nagle trafiam na innego gracza, który według wpisu gra 4dni ! (Founded - u mnie jest tam data faktycznego rozpoczęcia zabawy w tą grę) i ma 5lvl managera, drużynę 124%, 65mln kasy, stadion na 11tys., i drużynę wartą 37mln, lvl klubu 5.
Więc pytam, że jak ? !
Mam jakieś problemy z wysyłaniem wiadomosci prywatnych więc jeśli pisaliscie do mnie a do tej pory nie macie odpowiedzi to proszę jeszcze raz o napisanie wiadomości z podaniej swojego nicku z gry. Będę zapraszał jutro wieczorem albo w poniedziałek gdy zakończony zostanie aktualny turniej związkowy bo tylko wtedy można zaprosić nowe osoby. My się nazywamy Poland Power( herb to nasza biało czerwona flaga), aktualnie 958 pkt ale to się zaraz zmieni do góry. Nie przejmujcie się tym że mamy 6/6 członków bo 3 osoby są do wywalenia bo nie grają i sukcesywnie będziemy wywalać od razu pozyskując osoby aktywne w to miejsce.
Szukam aktywnych graczy do związku,posiadam już 3,którzy są codziennie. Startujemy od nowa czyli od brązowej ligi. Chętnych na pv zapraszam![]()
Wykonałem dwa zadania w darmowych tokenach, a mianowicie wystarczyło pobrać grę i kupić produkt w grze za minimum 0,99$.Wykonałem, ale tokenów nie dostałem. Co robić?
To się buguje dość często
Witajcie, nadal szukamy aktywnych osób do związku, po dzisiejszym turnieju będziemy mieli na pewno ponad 1100pkt a jeśli wygramy to w granicach 1150 z wielkimi szansami na wskoczenie w tym sezonie do 1 grupy złotej.
wyskoczyło mi dzis okienko: zawody dobiegly konca, dodatkowe bilety zostaly przeksztalcone w ba niebieska bateria, daje na dole ok, ale nie znika okienko! o co chodzi?