Results 1 to 10 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie

taktyka

Quote Originally Posted by Silesia View Post
    Top Eleven Polska (Poland)-screenshot_20181022-134049.jpg Witam gram takim ustawieniem jak powyżej jaki styl gry radzicie jestem na 3 poziomie mój napastnik nic nie strzela gram ofensywnie środek krótkie podania kontra włączona chętnie podyskutuję na ten temat z innymi i bardziej doświadczonymi graczami
    Słabe ustawienie, ustawienie i rodzaj podań bardziej pasuje na defensywe lub grę pod utrzymanie wyniku

Newbie
    Zastanawiam się nad grą skrzydłami bez defensywnego pomocnika z dwoma środkowymi pomocnikami jakieś rady ?

Newbie
    Zastanawiam się nad grą skrzydłami bez defensywnego pomocnika z dwoma środkowymi pomocnikami jakieś rady ?
    Ja gram prawie tym co chcesz Obrona 4 pomoc 2 ofens pomoc 1 na środku skrzydła wyżej i nie skrajnie lesz bliżej środka i 1 napastnik Gra zróżnicowana (podania i gra bez rozbicia na skrzydła czy srodek), nastawienie ofensywne z kontratakami. Mam bardziej wysuniętych bocznych obrońców którzy kryją strefę. Mam 12 poziom i tylko 2 razy nie wygrałem ligi, 5 razy wygrałem LM.
    ps tu nie chodzi o to by jak najwiecej bramek nawalić tylko by nie przegrywać mozna wygrywać róznicą 1 bramki ale zawsze do przodu

Newbie
    Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka ?

Newbie
    Quote Originally Posted by Rudeboy69 View Post
    Ja gram prawie tym co chcesz Obrona 4 pomoc 2 ofens pomoc 1 na środku skrzydła wyżej i nie skrajnie lesz bliżej środka i 1 napastnik Gra zróżnicowana (podania i gra bez rozbicia na skrzydła czy srodek), nastawienie ofensywne z kontratakami. Mam bardziej wysuniętych bocznych obrońców którzy kryją strefę. Mam 12 poziom i tylko 2 razy nie wygrałem ligi, 5 razy wygrałem LM.
    ps tu nie chodzi o to by jak najwiecej bramek nawalić tylko by nie przegrywać mozna wygrywać róznicą 1 bramki ale zawsze do przodu
    Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka?

Newbie
    Quote Originally Posted by Rudeboy69 View Post
    Słabe ustawienie, ustawienie i rodzaj podań bardziej pasuje na defensywe lub grę pod utrzymanie wyniku
    Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka?
    Nie ogarniam do konca tego forum nie chce mi wejsc print dodałem do zał w wiadomosci
    Last edited by Rudeboy69; 10-29-2018 at 05:56 AM.