Witam gram takim ustawieniem jak powyżej jaki styl gry radzicie jestem na 3 poziomie mój napastnik nic nie strzela gram ofensywnie środek krótkie podania kontra włączona chętnie podyskutuję na ten temat z innymi i bardziej doświadczonymi graczami
Witam gram takim ustawieniem jak powyżej jaki styl gry radzicie jestem na 3 poziomie mój napastnik nic nie strzela gram ofensywnie środek krótkie podania kontra włączona chętnie podyskutuję na ten temat z innymi i bardziej doświadczonymi graczami
Zastanawiam się nad grą skrzydłami bez defensywnego pomocnika z dwoma środkowymi pomocnikami jakieś rady ?
Ja gram prawie tym co chcesz Obrona 4 pomoc 2 ofens pomoc 1 na środku skrzydła wyżej i nie skrajnie lesz bliżej środka i 1 napastnik Gra zróżnicowana (podania i gra bez rozbicia na skrzydła czy srodek), nastawienie ofensywne z kontratakami. Mam bardziej wysuniętych bocznych obrońców którzy kryją strefę. Mam 12 poziom i tylko 2 razy nie wygrałem ligi, 5 razy wygrałem LM.
ps tu nie chodzi o to by jak najwiecej bramek nawalić tylko by nie przegrywać mozna wygrywać róznicą 1 bramki ale zawsze do przodu
Możesz wrzucić screen ze swoją taktyka ?