Chciałbym dołączyć do aktywnego związku. Powróciłem do gry po bardzo długiej przerwie. Zaczynam od zera
Chciałbym dołączyć do aktywnego związku. Powróciłem do gry po bardzo długiej przerwie. Zaczynam od zera
Dziwne u mnie normalnie sparing mogę.
Bremek ile masz %?
Czyli rozumiem że nie ma chętnych na aktywnego rodaka. Trudno to pójdę tam gdzie mnie zechcą
Witam,w krótkich słowach,wracam po półtora roku przerwy,jestem starym wyjadaczem tej gry bo grałem w nią pare lat,stesknilem sie☺obecnie po powrocie czyli dzisiaj robie porządki,za pare dni koniec sezonu,wiec od nowego pelne uderzenie,tokenow mam sporo a będzie jeszcze więcej,wiem z czym i jak sie to je,potrzebuje dobrego związku aktywnego gdzie można coś osiągnąć...mam 82% teraz siły drużyny ale nadrobie zaległości w krótkim czasie...podajze 29lv mam...prosze o odpowiedz czy ktoś mnie weźmie do związku bo to podstawa dobrej gry....moge wam zagwarantować ze dostaniecie dobrego gracza który wie i jak grać,a z chęcią do kopie paru drużyną związkowym...czekam na odpowiedź...i prosze o namiary na związek który chce coś osiągnąć w tej grze,bo tak na sucho to nie idzie nic dobrego znaleźć...pozdrawiam prawdziwych graczy wyjadaczy,chce wrócić do poważnej gry☺
Można pisz na mesengere szukaj grzegorz wypych czeladz na profilu na zdjęciu sa bambusy z Wu-tang-clan znajdziesz napewno,nie moge żadnego dobrego polskiego Związku znaleźć obecnie jestem w jakimś tureckim ale to nie to samo co ze swoimi rodakami
Witam,
Zapraszam wszystkich aktywnych graczy do związku Łączy Nas Piłka Nożna. Szukam ludzi , którzy będą aktywni na czacie oraz będą odbywać wspólne treningi związkowe. Siła Twojej drużyny nie jest ważna, jeżeli rozwijasz swoją drużynę.
Pozdrawiam,
Michał
Czy kupując zawodnika 90% od gracza 9 poziom ( ja mam 7) bedzie miał także 90% czy 130 % ?