Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by sikorski.k91 View Post
    Witam, mam pytanie skąd kupić zawodników w wieku 20lat którzy maja 120-130%? Pytam bo widzę ze u niektórych przeciwników tacy są...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Łowcy talentów

Newbie
    Macie jakieś rady co zrobić, żeby napastnicy strzelali bramki?
    Gram już 18 sezon i bramki napastników to jest promil tego co strzela całą drużyna
    Ostatnio kupiłem napastnika 123% i przez cały sezon strzelił 4 bramki i miał 2 asysty

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by Barabasz69 View Post
    Macie jakieś rady co zrobić, żeby napastnicy strzelali bramki?
    Gram już 18 sezon i bramki napastników to jest promil tego co strzela całą drużyna
    Ostatnio kupiłem napastnika 123% i przez cały sezon strzelił 4 bramki i miał 2 asysty
    A taktykę masz skrzydłami czy środkiem?

Apprentice
    Może się coś ruszy z polskim forum ������

Newbie
    Siema..

Jak radzicie sobie z kondycją??? Bo mam takie weekendy ze chlopaki nie wyrabiają...

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by BASTARD666 View Post
    Siema..

Jak radzicie sobie z kondycją??? Bo mam takie weekendy ze chlopaki nie wyrabiają...
    Darmowe filmiki. A do tego w meczach ze słabymi nie grać wysokim pressingiem

Zrz
    Zrz is offline
    Newbie
    Cześć,
    niestety ciężko jest znaleźć związek z aktywnymi graczami. Czy ktoś mialby może miejsce dla dwóch graczy u siebie?

Newbie
    Zapraszam do zwiazku "Bjk Squad" aktywnych i z wysokim procentem obojetnie na jakim poziomie !! Jest nas 3 z poziomem +/- 85-90%.
    Last edited by Bartmeister; 10-21-2017 at 05:04 PM.

Newbie
    Witam. Potrzebuje pomocy. Gram w topeleven już kilka lat obecnie mój klub jest na 40 poziomie. Zaczynając przygodę top eleven zalogowałem się poprzez fb i grałem tylko na telefonie. W tym roku usunąłem swoje konto na fb. Problem pojawił się przy zmianie telefonu, chciałem ponownie zalogować się do gry jednak z uwagi iż nie mam już fb jest to niemożliwe. W jaki sposób mogę odzyskać swoją drużynę? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by Doliwa81 View Post
    Witam. Potrzebuje pomocy. Gram w topeleven już kilka lat obecnie mój klub jest na 40 poziomie. Zaczynając przygodę top eleven zalogowałem się poprzez fb i grałem tylko na telefonie. W tym roku usunąłem swoje konto na fb. Problem pojawił się przy zmianie telefonu, chciałem ponownie zalogować się do gry jednak z uwagi iż nie mam już fb jest to niemożliwe. W jaki sposób mogę odzyskać swoją drużynę? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
    A usunales konto FB czy tylko zdezaktywowales?
    1. Dezaktywacja może zostać cofnieta, wowczas problem z glowy
    2. W przypadku innym, zalozylbym nowe konto na FB na stary adres i zalogowal na TE
    3. Support TE
    Last edited by treneiro; 11-08-2017 at 03:20 PM.

Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast