Czy też Wam poznikały związki? Niby gram dzisiaj jeszcze rewanż finałowy, ale zniknął mój związek
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Czy też Wam poznikały związki? Niby gram dzisiaj jeszcze rewanż finałowy, ale zniknął mój związek
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich szukam aktywnych graczy do związku POLAND ELITE SQAD
Witam, może było przepraszam ale za dużo stron czytania.
Mam pytanie czy jak się na danym urządzeniu logowalem nie jako przez FB ani przez Gmaila, tylko jako GOŚĆ to gdzie mogę znaleźć w profilu ten nr gościa żebym mógł się zalogować w grze na innym urządzeniu?
Co trzeba zrobić by zliczało osiągnięcie "prawdziwy fan", dołączam do meczy z wyskakujących okienek, widzę że daję 2% bonusu graczowi ale w osiągnięciu tego nie zlicza. I drugie pytanko, jest gdzieś jakiś krótki poradnik do tej gry dla początkujących ?
...
Otrzymałem już odpowiedź odnośnie błędu osiągnięcia "prawdziwy fan" - gra jest chyba mocno w fazie BETA, chociaż nie wiem jak długo istnieje bo gram od tygodnia. Co do powyższego błędu kibicowałem 3 różnym managerom, dostałem od nich podziękowania w wyskakujących okienkach a w zakładce powiadomienia widnieje jakbym dostał 3 razy od jednego.
![]()
Last edited by sebaturek; 09-02-2018 at 06:23 PM.
Witam mam pytanie czy jak macie kilkoro znajomych i wysylacie im prezent w postaci energi morali etc.to gdy otrzymacie na raz prezent od kilku osob to i tak na konto wplywa jeden prezent
Witam, czy sposób ze specjalnym spadaniem do słabszej Ligii ale kupowanie przed sezonem w miarę dobrych piłkarzy i włożenie ich do składu przed rozpoczęciem i dostanie +20% nie na tych na tych pikarzach na których spadlem z Ligii jest możliwe?, (sorry ze jednym tchem to pisze)