Dopiero zaczynam Swoją karierę w tej grze. W jaki sposób lub co powoduje podniesienie poziomu menagera/klubu?
Dopiero zaczynam Swoją karierę w tej grze. W jaki sposób lub co powoduje podniesienie poziomu menagera/klubu?
Awansowanie w pierwszej 8semce daje awans do nastepnego poziomu menadzera.
Poziom / sile skladu musisz sam wytrenowac i dobrze ulozyc.
Na pewno po 73 sezonach zauwazylem ze poswiecanie czasu grze tak jakby zwieksza szanse na zwyciestwo.
Poczatkami lalem wszystkich kozakow dopoki nie olewalem zagladanie do gry.
Tracilem mistrzostwa ostatnim meczem np. Z przeciwnikiem offlinez dziadkami w 9 0:1
O ktorej godz gra resetuje np darmowe filmiki. Jest dzienny limit ale niewiem od ktorej trwa.Ktos wie?
Siema,
Potrzebuję aktywnych graczy do Nowego Związku który założyłem zrezygnowałem z związku który był już w Goldzie 3 ponieważ nie wszyscy a szczególnie kapitan wywalił się na grę i w ogóle nie grał przez co nic nie moglismy zrobić dlatego proszę o graczy aby założyć coś nowego. Związek nazywa się POLISH ELITE TEAM zaczynamy od brązowej ale zawsze trzeba od czegoś zacząć liczę na aktywnośc i na pewno wygramy pozdrawiam
TAG: #JHEEEA proszę o dołączanie jak cos na FB moj profil: https://www.facebook.com/sebastian.m...?ref=bookmarks
Przestaje lub nie kumam tej gry w pierwszym sezonie i na początku 2 przed rozpoczęciem Ligi lałem wszystkich a teraz z drużynami słabszym o połowę odemnie remisuję a napastnicy przestali strzelać gole
Na 53 poziomie ligi awans wyrzej odbiera widoczna pule umiejetnosci skladu. Intensywne trenowanie plusuje ale jak nie ma sie czasu na zdobywanie darmowych bonusow dla morali i kondycjii to ogranie rywala przy aktywnym meczu taktycznie mozna.
Last edited by Adepciak; 08-25-2018 at 12:53 AM. Reason: Taktyka
Czy dawanie np amc na pozycji fc ma sens? Wyskakuje okienko ze jest nie na swojej pozycji ale...ma bardzo dobre statystyki do ataku.Zda to egzamin?