maç bildirimleri benim android telefonuma da gelmiyor.sildim tekrar yükledim yine aynı.zamanla düzeltilir umarım
maç bildirimleri benim android telefonuma da gelmiyor.sildim tekrar yükledim yine aynı.zamanla düzeltilir umarım
İlgi ve anlayışınız için tüm menejerlere teşekkür ederiz.
Bana sabah bildirim geldi "sponsorluk bitti ve hediyelerinizi alin " diye. Ama mac bildirimi hala gelmiyor.
Arkadaşım ben beceri puanının otomatik olmasını istemiyorum ki, sonra oyuncuya ekstra yıldız geliyo, sezon sonunda satamıyorum da. Kim naapsın 85-90 oyuncuyu? Ben oyuncuyu 84 ve ya 89 sınırında tutub geri kalan beceti puanlarını özel yeteneklere sarf ediyordum ki kolay satiyim. Bu yeni uygulama yüzünden hep bilgisayarla girer oldum. Naapsak hafız?
Selamlar;
Anlıyorum sizi... İstediğiniz özelliği hala geliştirebilirsiniz isterseniz oyuncunun üzerine tıklayın ‘Beceriler‘ kısmından oyuncunuzun istediğiniz yönde gelişmesini sağlayın. Örneğin: Defans, kısmına tıklarsanız oyuncu defanasif olarak beceri puanları alacak, Atak kısmına tıklarsanız beceri puanlarını ofansif olarak alacak aynı şekilde Fiziksel ve Zihinsel içinde geçerli. Yani bu şekilde oyuncunuzun odaklanması gerektiği kısmı seçebilirsiniz.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 02-02-2015 at 09:01 AM.
Olumlu ve olumsuz yorumları ilettim umuyoruz ki herkesin istediği olur.