Bu şekilde elenmek çok şüpheli. Böyle gol yiyerek elendiğiniz oldu mu hiç? İlk maçı 2-1 kazandım, ikinci maçta rakip oyunu bile takip etmeden hiçbir özel yeteneği olmayan benden daha güçsüz oyuncuları olmasına rağmen 2-0 kazandı. Hemde gerçekte olamayacak şekilde gol atarak. Oyunu bırakmayı dahi düşünüyorum.![]()
Last edited by jakop_b; 05-12-2017 at 11:57 AM.
Orta sahayı olduğu gibi rakibin eline bırakmışsınız. Deplasmandasınız, rakip 5 orta saha oyuncu koymuş ve siz 3 orta saha oyuncusuyla oyunu riske atmışsınız. Sizce hatalı bir diziliş değil mi bu?
Şimdi farkettim. Kırmızı kartınız var sanırım. İşte bu bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Nalet gelsin şansınıza :S
Oyunda kırmızı kart veya başka bir etken olabilir. Benim dediğim hem 1. dk hem de 2. dk da arka arkaya gol yemek. Böyle bir şey olamaz yani. zaten böyle gol yediğim için kırmızı kartta şüpheli geldi bana. direkt yedim ve pres stilimde normalken