Originally Posted by
mehmetkaya
Benim yazdıklarımı boş boş diye eleştireceğine düzgünce okusaydın görürdün tutarlı mı tutarsız mı. Ben sana en iyi 11 oyuncu dedim. İlk 11 in içindeki oyuncular demedim. Ki senin dediğin tamamen sallama. Oyunda ilk 11 e bakılmıyor bile, en iyi oyuncularına bakılıyor.
Yani eğer en iyi 11 oyuncuya bakılırsa ilk 11 e istediğin kadar 1 yıldızlı koy işe yaramaz. Ve Senin dediğin yedekleri de işin içine katma olayı(ki bildiğim kadarıyla birazını zaten katıyorlar.) yanlış bir çözüm. Burda da yedeklere 1 yıldızlı boş oyuncular alıp kendilerini düşük gösterebilirler dedim ama dikkate dahi almamışsın.
Ve farkındaysan ben sana senin mantığınla bu olayın çözümünü gösterdim. Benim mantığıma göre zaten en iyi 14 oyuncuya bakılmalı ama ligdeki takımlar birbirine o kadar denk olmamalı. Güçlüysen o ligin Galatasaray'ı, Fenerbahçe'si, Beşiktaş'ı olabilmelisin. Her takım senle denk olursa güçlü olmanın bir anlamı kalmaz.
Benim işime gelen bir şey yok ben kadromu, taktiğimi her sene güzelce ayarlarım ve sizin bu yakındığınız insanlarla aynı ligde mücadele edip şampiyon olurum. Ve her sene ligimde ben 90 gücündeyken 90-100 arası güçte 6-7 takım oluyor. Bazen %110 da oluyor. Onlarla yarışmak zorunda kalıyoruz. %50 gücündeki adamın da ligindeki en iyi adam %70 ve lig kupasını rahatlıkla alıyor. Komik.