Originally Posted by
mehmetkaya
Usta peki böyle güçlü adamları aynı lige veya aynı servere atarlarsa sence onlar da: "Biz sürekli bizim gibi güçlü takımlarla eşleşeceksek neden boşu boşuna güçleniyoruz? O zaman güçsüz kalırız güçsüzlerle eşleşiriz." demezler mi ?
Her ligde birkaç üst düzey takım olur. İspanya'da Barcelona, Real Madrid; Almanya'da Bayern Münih vs. Yani sürekli ligimizde bir tane adam çok güçlü demeyin bence. Onlar birbirleriyle eşleşirlerse örnek olarak sen ondan güçsüzken lig kupasını alacaksın. Oysa sürekli güçlülerle karşılaştığı için hiç bir başarı elde edemeyecek. Bu yanlış olurdu.
Ki sizin bahsettiğiniz duruma benzer bir durum var zaten. Arayı bulmuşlar yani. Şampiyonlar Ligi veya kupada çok kötü takımlara denk gelirseniz liglerine girin bakın. Onların lig birincisi de aynen o takım gibi çok kötü, oyuncuları düzensiz oluyor. Ama sizin dediğiniz derecede güçleri eşit takımlar hep eşleşirse güçlenmenin hiç bir anlamı kalmaz.
EDİT: Tekrar konuya baktım da bu dediklerim sadece genel anlamda böyle bir kanı olduğu içindi. Yoksa bu konuda bahsi geçen takımın imkansız olduğunu düşünüyorum. Ve oyunda bu tarz insanlar varsa "acaba bir illegallik mi söz konusu?" diye düşünemeden edemiyorum.