2Likes
-
geçen sezonun son gününde sırf token karşılığı satmak için aldığım oyuncular ve bu sezonun kadrosuna toplamda 37 token harcadım bunların 12 tanesi bu sezonun kadrosu için kaliteleri 85-95 arası 1 tanesi 30 yaşında diğerleri 18-23 arası ve hepsi özel yetenekli zaten kadro full özel yetenek aksi takdirde almıyorum alırsam bile 18-19 luk olanları alıp kendim özel yetenek yüklüyorum.
token karşılığı satmak için aldığım topçular yedek kadroda bekleyenler ve alt yapı topçularını ise 38 token karşılığnda sattım bakiye artı 1.5 B ve alınan ve satılna topçulara bakınca 1 token kardayım ve 12 tane topçuya sıfır token maliyeti ile kadroya katmış oldum.
bu transfer sistemine de zamanla alışırız büyük ihtimal ilk sezonda fena başlamdık tek eksik kaliteleri normalde 90-99 arası yapıyordum bu sene yoğunluktan ve token çılgınlığına girmeden biraz kaliteyi aşağıya çekerek işimi hallettim bakalım 3 kupada güzel başladı galibiyetlerle devam ediyorum şimdilik.
bu sene o kupaların en azından 1 i gelir diye düşünüyorum federasyonda ise ALTIN 1 i zorluyacağız.
Last edited by Zeki Seyhan; 05-02-2017 at 01:07 PM.