Quote Originally Posted by Zeki Seyhan View Post
geçen sezonun son gününde sırf token karşılığı satmak için aldığım oyuncular ve bu sezonun kadrosuna toplamda 37 token harcadım bunların 12 tanesi bu sezonun kadrosu için kaliteleri 85-95 arası 1 tanesi 30 yaşında diğerleri 18-23 arası ve hepsi özel yetenekli zaten kadro full özel yetenek aksi takdirde almıyorum alırsam bile 18-19 luk olanları alıp kendim özel yetenek yüklüyorum.

token karşılığı satmak için aldığım topçular yedek kadroda bekleyenler ve alt yapı topçularını ise 38 token karşılığnda sattım bakiye artı 1.5 B ve alınan ve satılna topçulara bakınca 1 token kardayım ve 12 tane topçuya sıfır token maliyeti ile kadroya katmış oldum.

bu transfer sistemine de zamanla alışırız büyük ihtimal ilk sezonda fena başlamdık tek eksik kaliteleri normalde 90-99 arası yapıyordum bu sene yoğunluktan ve token çılgınlığına girmeden biraz kaliteyi aşağıya çekerek işimi hallettim bakalım 3 kupada güzel başladı galibiyetlerle devam ediyorum şimdilik.

bu sene o kupaların en azından 1 i gelir diye düşünüyorum federasyonda ise ALTIN 1 i zorluyacağız.
Ben şu zamana kadar bir oyuncu alabildim 28 yaşında ve 99 gücünde. Maliyet nedeniyle başkaca oyuncu da alamadım. 8-9 yedek oyuncuya ihtiyacım var. Ama yedek girdiğinde 95 altı oyuncu 120 lik takımın ortalamasını çok düşürecek. Bu nedenle transfer için beklemedeyim hala...