Originally Posted by
İsmail
Teşekkür ederim, cevabımı almış bulunmaktayım.
Mobil platformdaki en başarılı futbol menajerlik oyunu. Aksini düşünsem hiç uğraş vermez altarnatiflere yönelirdim.
Benimde yaklaşık 600 tokenim, yaklaşık 1500 moral paketim, yaklaşık 4500 tane de dinlenme paketim var. Ve neredeyse tamamen kurulu bir takımım.
Kabul buyurursanız hem bu kadar fazla kaynak biriktirebilip, hemde rakipleri arasında en iyi kadroya sahip olabilmek kolay gerçekleştirilebilen bir şey değil.
Oyuncu tasarımını oluştururken de denklemler oluşturdum hayal bile demezsiniz. Ve her gün 1 saatini bu oyuna düzenli olarak veren biri olarak konuşuyorum.
Böyle bir emeğe karşılık saçma sapan sonuçları kim kabul edebilir. Sizinle yer değiştirsek eminim ki en az benim kadar agır sözler sarfederdiniz.
Yani bu kadar kafa patlatmaya başarının gelmiyor olması yakışıkalıyor mu hiç?
Ben her maçı kazanalım demiyorum, adil sonuçlansın diyorum, yani oyun üstünlüğü sağlamadığım rakipler karşısında hiç bir usulsüzlükten bahsedemem.
Oyunu alamamışsam, maçı da alamam, oldukça doğal ve hatamı düzeltme yönünde uğraş veririm.
Fakat sürekli rakiplerin şans faktörüyle hak ettiğim maçı kazanamamış olmam. tüm hamlelerimi gereksiz kılıyor.
Çok basit, sadece şans faktörü azaltılarak bütün sorun çözülecek. Sezonda 3-5 maç şansızlık yaşanılabilir.
Fakat oran o kadar yüksek ki, oyunu bırakmış bir kişi beni kupa finalinde eleyebiliyor.
Bu kadar fazlasına katlanılamaz.
Oyunda da sapır sapı oyunu bırakmalar devam ediyor bu bağlamda.