Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
Ben zaten platform olarak Top Eleven tarzında (kişisel görüşüm) daha iyi bir menajer oyunu sistemi görmedim.Var sa da ben göremedim.Bu oyunda 6.senem ve sistemin sadece yenilenerek biraz daha genişletilmesi taraftarıyım.Çünkü beni bir oyunda çeken tasarımı,her hafta bir etkinlik vb ve bir oyunseverlerin genişletilmiş bir platformda oynayabilmesi. Bu sizin yaşadıklarınızı da ben şuan yaşıyorum bunun ayrımcılık olduğunu düşünseydim kendimide katmazdım.Her görüşe de saygım sonsuz... Oyun algoritmasının üzerinde biraz daha esnek davranılması bence kesin olacak sonuçları değiştirebiliyor.Bu da aslında çok olumsuz bişi değil. Önceden hangi takımın yeneceğini bilmek zaten oyunu amacı dışına iter ve sıkıcı hale getirirdi.O yüzden ben kendim tümden takımımı yenileyeceğim bunun içinde 10 ay rahat bekledim ve bekliyorum da şuan 5K ya yakın token biriktirdim bu sayede istediğim bir takımı doğruları veya yanlışlarıyla kurabilme imkanını sağlayabilirim.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyunun bu algoritması değişmez, eğer çözülebilen, basit bir algoritma olsaydı şimdiye kadar ayakta duramazdı. Kalan kısımda aynı fikirdeyim.