Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 191 to 200 of 312
Like Tree91Likes

Thread: Sezona 43 : Jul 28. - Kako vam ide?

Famous nsretkovic's Avatar
    Posle dobrog rezultata vec u prvoj utakmici ova je bila totalno opustajuca gde sam isprobavao neke taktike i formacije da proverim kako funkcionise, mogao je protivnik da primi oko 10 golova ali kao i cele sezone moram obavezno da imam 3+ promasaja po tekmi

Ponovo Aguero igra jednu dobru sezonu sa malo manje golova ali mnogo asistencija za njegovu poziciju

I Nastasic briljira sto se tice izvodjenja kornera...

Last edited by nsretkovic; 08-13-2013 at 09:58 PM.
    Goran Ciric likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Posrnuće se nastavlja. Liga:

Zadnji na tabeli i mučenje se nastavlja.

Kup:

Kao što sam očekivao eliminisan sam iz kupa.

Dreamer Svajc's Avatar
    Liga : Juče savladan Napoli sa 3:0, igrač utakmice Amari sa jednim golom i dve asistencije ...

Liga šampiona : U četvrtfinalu igramo protiv portugalskog full skaut tima botafoga koji je izbacio u osmini finala Adeline FC...bolje da je nazvao ekipu 550T Team ...

Ipak, lopta je okrugla i mi svakako imamo šansu predvođeni sjajnim Amarijem ...

Last edited by Svajc; 08-15-2013 at 08:23 AM.
    nsretkovic likes this.

Puno srece Svajc

Moj protivnik u 1/4 danas je dobro poznati Tomasz FC koji je prosle sezone zavrsio kao drugi u mojoj ligi sa 15 bodova zaostatka ali me je i mnogo namucio u oba meca. (jedan moj poraz 3:1 jedna pobeda 2:1) Iako nema neki specijalan tim, zakrpio se samo bilo kakvim igracima od 5* ipak ce biti opasna pretnja za moj tim i u mec ulazimo punom snagom!

I konacno je zavrsen projekat 89Q prva postava :

89Q su svi igraci sem Robbena (koji slabo napreduje pa necu da se trosim) , Neuera (golman u igrici i nema neki uticaj pa se ni na njega ne trosim) i Pereira koji ce uskoro dobiti 89 Q kad mu raspodelim skillove
    Svajc likes this.

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    Puno srece Svajc

Moj protivnik u 1/4 danas je dobro poznati Tomasz FC koji je prosle sezone zavrsio kao drugi u mojoj ligi sa 15 bodova zaostatka ali me je i mnogo namucio u oba meca. (jedan moj poraz 3:1 jedna pobeda 2:1) Iako nema neki specijalan tim, zakrpio se samo bilo kakvim igracima od 5* ipak ce biti opasna pretnja za moj tim i u mec ulazimo punom snagom!

I konacno je zavrsen projekat 89Q prva postava :

89Q su svi igraci sem Robbena (koji slabo napreduje pa necu da se trosim) , Neuera (golman u igrici i nema neki uticaj pa se ni na njega ne trosim) i Pereira koji ce uskoro dobiti 89 Q kad mu raspodelim skillove
    Hvala, takođe! Trebaće nam ...

Posrnuće se nastavlja:

Apprentice DakAfcB's Avatar
    Nakon kupa sinoc gdje sam morao da vadim rezultat iz prvog meca, i gdje se poigrao brat Shadowovog spica

Moji su danas u LS dokazali da ne umiju da rijese prolaz u 1 mecu :/ i pored ubjedljivo bolje moje ekipe ...

Inace, za one koji nisu znali, Lars Jansen je stariji brat Andreasu

Last edited by DakAfcB; 08-15-2013 at 07:42 PM.
    Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.

Potpuno drugi tim u LŠ xD

Dreamer Svajc's Avatar
    Liga šampiona : U izjednačenoj utakmici na našoj DT Areni imali smo jedan kiks i botafogo je to iskoristio i izvukao pobedu od 1:0. U teškoj smo situaciji, ali ništa još nije gotovo, borićemo se do kraja

Forma veznih igrača je očajna

Npr.

P-R-E-Z-A-D-O-V-O-L-J-A-N sam igrom! Protivniku nije bilo lako da prati ovaj mec :/

Odlicna igra odlican rezultat, i ponovo ce posle 6 sezona u Trofej Sobi Fk NeYmaaR-a doci 3 trofeja, bili to 3 pehara ili po koji tanjir to i MOZDA nije bitno

Protivnik je krenuo u ranoj fazi meca sa 4 4 2 zatim prebacio na 4 3U 3...gde je moja ekipa sa 4 2 3 1 potpuno izdominirala na terenu. Mislim da cu sa njom i da krenem u mec 1/2 kupa.

Protivnik koji me tamo ceka:

Tim koji ima sve igrace 89 i po neki je 88, mada i ja imam takve, odlucice cista taktika i ko bude imao vise srece u igri, nadam se da cemo to biti mi Inace protivnik prati svaki svoj mec, tako da ce i ovaj najverovatnije, nek mi je Bog u pomoci za 3 dana.

Page 20 of 32 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast