Za promenu odlična utakmica
Za promenu odlična utakmica
PALI SMO !
Sudeći po ocjenama moje ekipe dalo bi se reći da je tekma bila dobra, ali ako pogledamo statistiku ...
Nažalost nisam bio u mogućnosti da pratim tekmu ...
Sutra novi, još teži izazov !
Last edited by TheMahe97; 08-16-2013 at 10:21 PM.
Liga:
LŠ:
Valjda će pobediti danas obe
Bice ovde gustooo al navijamo za tebe,ne daj se ,dobre su im obe taktike..prva mi se mnogo svidja i ja je igram vecinu sezone,s tim sto u vecem delu igram sa dva spica i dva na sredini ;D
Danasnje utakmice:
Liga: Solidan protivnik koji je znao da iznenadi neke kvalitetnije protivnike, ali sve osim pobede bi bio smesan rezultat.
Liga sampiona:
Protivnik dobro poznat iz prosle sezone mada je Fk NeYmaaR vec obezbedio ucesce u polufinalu pobedom u gostima od 0:4 tako da ce ova utakmica biti samo formalnost...
U prvoj utakmici se krece sa Hexagonom
Dok ce u drugoj Maradona umesto Negreda i krecemo u formaciji 4 2 3 1
Poslije loseg prvog meca, u drugom stigla pobjeda u gostima i plasman u polufinale LS-a
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Liga S. Lagono idemo u polufinale i bicemo favorit u polufinalu protiv bilo kog protivnika
(u 78 min je pao 5i Gol )
Današnji rezultati.
Liga:
LŠ:
Odlični rezultati u ligi gusto ko i uvek
Srećan ti rođendan majstore
Liga šampiona : Izbacili smo skaut tim botafogo pobedom u gostima sa 3:1 !!! Botafogo je poveo sa 1:0 i verovatno je mislio da je sve gotovo, ali ne i mi...u drugom poluvremenu krećemo na sve ili ništa, promena formacije sa 4-5-1 V stil na 4-3U-3, u igru ulaze Nagy, Cruz i Bergkamp koji postaje junak, prvo asistira Amariju za izjednačenje, potom nas dovodi i u vođstvo. U 84. min. je Thiago Alcantara ugasio i poslednju nadu menadžeru botafoga da se može vratiti.
Last edited by Svajc; 08-18-2013 at 05:12 AM.