Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 201 to 210 of 312
Like Tree91Likes

Thread: Sezona 43 : Jul 28. - Kako vam ide?

Apprentice TheMahe97's Avatar
    Imao sam do sada rutinske pobjede u Ligi sa ovim što su u TOP 5 na dnu tabele pa da ne objavljujem...
    Danas je bio derbi u ligi .

Borba između ubermenchen FC , glavnog favorita za osvajanje lige i aktuelnog lidera lige, i Carneiro FC 1914 završena je podjelom bodova.
    Ovu tekmu sam izdvojio jer baš sutra igram protiv Carneiro FC 1914 a prekosutra sa ubermenchen FC, mogu slobodno reći da će biti gusto.
    Protiv ovof Rafaela se nečemu i nadam ali protiv ovoga Nicklasa crno mi se piše a evo i zašto :

Napominjem da je već odigrana jedna tekma između Sebastian FC (TheMahe97) i ubermenchen FC i završena također nerješenim rezultatom. ubermenchen FC je jedini tim u ligi bez poraza do sada i samo 2 remija (Protiv mene i ovaj sad' )
    FORMACIJE
    Jedino što mi se kod ovoga sviđa je što , koliko sam mogao da primjetim, je fan Chelsea

I za kraj i stanje na tabeli :

Eto ovo bi bio kao neki uvod u ove dvije predstojeće tekme
    Teški dani čekaju Sebastian FC

Apprentice Vladislav Maksimovic's Avatar
    Srecno

Apprentice Vladislav Maksimovic's Avatar
    A sad bi mi trebo savet nekog strucnog "sta da promenim" kod taktike do sad sam igro sa amc bez ovog drugog napadaca

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by Vladislav Maksimovic View Post
    A sad bi mi trebo savet nekog strucnog "sta da promenim" kod taktike do sad sam igro sa amc bez ovog drugog napadaca

Samo se odluči kako ćeš da igraš...napadački ili na kontranapad. Ove dve stvari ne idu zajedno. Ako ćeš da igraš na kontranapad stavi mentalitet ekipe na defanzivno.

Famous nsretkovic's Avatar
    Liga vec osvojena...Velika je prednost od 9 bodova.

Sa LS ne bi trebao da imam problema, polufinale je obezbedjeno.

Destiny ili KAP me cekaju...Solidni protivnici ali sve sem prolaska u finale bilo bi iznenadjenje.

KUP kao sto sam vec i pisao tesko polufinale, ono sto me bar za sad raduje je formacija protivnika. Stavio je ilegalnu, ako je ostavi i za prekosutra mogu da vec posle prvog meca obezbedim prolaz, mada kako po nekad zna da ubaguje mozda se desi da i veoma tesko pobedim cak i ilegalnu.

Dreamer Svajc's Avatar
    Legenda na TL ...

Dreamer MrMaxSRB's Avatar
    Evo nisam opet bio tu evo rezultata

Evo prethodni mecevi

Liga dobro je 2. sam a LS posle poraza od 1:3 pobeda 3:0 i idemo dalje a u sledecoj fazi lako 1:4 pobeda tako da idemo u polufinale LS

Evo kako izgleda LS
    Shadow likes this.

Evo i rezultata OFK-e

Evo prethodnih utakmica

Dobro je mi smo drugi na tabeli ako tako ostane bice super posto nisam bas puno vremena posvetio ove sezone OFK-i xD

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar

Po meni utakmcia koja će dosta toga reći o ovoj sezoni

Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast