Samo ti meni reci koliko dugo igras,koji si level?
Ili ne razumes da se ne radi o 1,2,3 cudna rezultata? Nego o 10+ namestenih,tvrdim namestenih rezultata jer se radi po istom principu!
E vidis ja igru igram od kada je bilo 20+ igraca i prilicno dobro znam kako funkcionise i da taktika i ostale zablude koje imate vi koji dosta krace igrate ne vrede nista.
I inace nas ima 28 timova koji igraju ligu 32,tako da tu nema puno timova za pratiti.
Pa koji bi motiv imao to i mene bas zanima,al neki imaju,mozda zato sto ja ne mogu da cutim na ovakve rezultate...
Uostalom ako znas neke igrace koji igraju 3+ godine pitaj ih da li vredi taktika
Ako mi nadjes na nekom forumu situaciju da klub moje jacine na kraju bude 9i na tabeli u konkurenciji mnogo slabijih,upravu si...
I da posto kazes da ja trazim krivicu u drugom,da ja mozda nisam kriv? Mozda sam kriv sto sam trenirao igrace pa sam jaci od ostalih?
Ili ces mi reci da taktika ima veze i sa tim kad u sred utakmice padne server u 60om minutu pri rezultatu 4-2,a onda kad uspes posle da udjes vidis da je kraj 2-0?
Samo vi i dalje zivite u zabludi