Samo ti meni reci koliko dugo igras,koji si level?
Ili ne razumes da se ne radi o 1,2,3 cudna rezultata? Nego o 10+ namestenih,tvrdim namestenih rezultata jer se radi po istom principu!
E vidis ja igru igram od kada je bilo 20+ igraca i prilicno dobro znam kako funkcionise i da taktika i ostale zablude koje imate vi koji dosta krace igrate ne vrede nista.
I inace nas ima 28 timova koji igraju ligu 32,tako da tu nema puno timova za pratiti.
Pa koji bi motiv imao to i mene bas zanima,al neki imaju,mozda zato sto ja ne mogu da cutim na ovakve rezultate...
Uostalom ako znas neke igrace koji igraju 3+ godine pitaj ih da li vredi taktika
Ako mi nadjes na nekom forumu situaciju da klub moje jacine na kraju bude 9i na tabeli u konkurenciji mnogo slabijih,upravu si...
I da posto kazes da ja trazim krivicu u drugom,da ja mozda nisam kriv? Mozda sam kriv sto sam trenirao igrace pa sam jaci od ostalih?
Ili ces mi reci da taktika ima veze i sa tim kad u sred utakmice padne server u 60om minutu pri rezultatu 4-2,a onda kad uspes posle da udjes vidis da je kraj 2-0?
Samo vi i dalje zivite u zabludi![]()

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote
Stvarno ne znam sta se desava, ali mi je opet sve to cudno. Prvo sto mi pada na pamet je da neko ko radi u Nordeusu igra isti ligu kao ti pa namesta za sebe (ili za njih). Ali u tom slucaju, ima boljih i laksih nacina da to urade nego da obaraju server, npr jednostavnije je da sebi daju gomilu tokena pa da istreniraju igrace, da samo promene algoritam i sebi dodele veci posed lopte... Ne znam. Pitaj ih pa objavi sta su ti odgovorili.