Pablo Priego, superstar 2. sezona zaredom!
Pablo Priego, superstar 2. sezona zaredom!
Jutros su mi pale na pamet 2 ideje koje bi možda mogle da se ubace u igru:
1. Da se za osvajanje trofeja i 2. i 3. mesta dobijaju i T pored novca, recimo 5, 3, 1?
2. Setio sam se prvog menadžera kojeg sam igrao '90ih, tamo je bila opcija da se kladite na svoje utakmice. Možda bi bilo zanimljivo da se to uradi i ovde jer je i klađenje, nekako, sastavni deo fudbala Ako igraš sa slabijim onda je i kvota manja, a veća ako je protivnik jači. Ulagali bi se novac i/ili T?
Dobar rezultat u ligi danas:
Evo i LŠ:
Držite se polećemo
@svajc
Tim je isti koji je i do sad igrao i to dobro, ali su sad odjednom pali. Čak igram i iste formacije. Kondicija je uvek na 95+ %, moral uvek vrlo dobar/odličan čak im nekad dam i bonus ako očekujem težu utakmicu.
Identifikovao sam jedno "pojačanje" koje me je koštalo LŠ. Pružiću mu poslednju priliku za 2 dana kad igram slabu utakmicu, ako i tada bude bio loš ide na TL.
Još jedan poraz. Bonus +8% poseda, nagrada za pobedu, veći posed lopte i opet ništa. Već nekoliko utakmica imam 15+ šuteva ali nikad preko 5 u okvir gola. Zato i ne mogu da pobedim. Od titule ni ove sezone ništa. Ostaje mi borba za 2 i 3 mesto.
Pre svega:
Čestitke Vengeru i ekipi. Dokazali su da posed i stvaranje šanse ne moraju da znače apsolutno ništa sve što vam treba je Remzi
Ispoštovali su me za svaki dinar
Danas i mi igramo LŠ:
Nerešeno na strani je ko kuća ovde
[QUOTE=Shadow;171380][CENTER]Pre svega:
Čestitke Vengeru i ekipi. Dokazali su da posed i stvaranje šanse ne moraju da znače apsolutno ništa sve što vam treba je Remzi
Ispoštovali su me za svaki dinar
Zaboravio si da zahvališ Kuipersu koji nije svirao penal za Dortmund u 94. minutu ...
Nisam gledao drugo poluvreme ali eto hvala i njemu
Lepo zagrevanje u ligi:
Žiru i RVP igraju na svom nivou:
@nsretkovic
jel me zezas???