Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

Famous nsretkovic's Avatar
    Pablo Priego, superstar 2. sezona zaredom!

Apprentice
    Jutros su mi pale na pamet 2 ideje koje bi možda mogle da se ubace u igru:

1. Da se za osvajanje trofeja i 2. i 3. mesta dobijaju i T pored novca, recimo 5, 3, 1?
    2. Setio sam se prvog menadžera kojeg sam igrao '90ih, tamo je bila opcija da se kladite na svoje utakmice. Možda bi bilo zanimljivo da se to uradi i ovde jer je i klađenje, nekako, sastavni deo fudbala Ako igraš sa slabijim onda je i kvota manja, a veća ako je protivnik jači. Ulagali bi se novac i/ili T?

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Dobar rezultat u ligi danas:

Evo i LŠ:

Držite se polećemo

Apprentice
    @svajc

Tim je isti koji je i do sad igrao i to dobro, ali su sad odjednom pali. Čak igram i iste formacije. Kondicija je uvek na 95+ %, moral uvek vrlo dobar/odličan čak im nekad dam i bonus ako očekujem težu utakmicu.
    Identifikovao sam jedno "pojačanje" koje me je koštalo LŠ. Pružiću mu poslednju priliku za 2 dana kad igram slabu utakmicu, ako i tada bude bio loš ide na TL.

Apprentice
    Još jedan poraz. Bonus +8% poseda, nagrada za pobedu, veći posed lopte i opet ništa. Već nekoliko utakmica imam 15+ šuteva ali nikad preko 5 u okvir gola. Zato i ne mogu da pobedim. Od titule ni ove sezone ništa. Ostaje mi borba za 2 i 3 mesto.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    @svajc

Tim je isti koji je i do sad igrao i to dobro, ali su sad odjednom pali. Čak igram i iste formacije. Kondicija je uvek na 95+ %, moral uvek vrlo dobar/odličan čak im nekad dam i bonus ako očekujem težu utakmicu.
    Identifikovao sam jedno "pojačanje" koje me je koštalo LŠ. Pružiću mu poslednju priliku za 2 dana kad igram slabu utakmicu, ako i tada bude bio loš ide na TL.
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Još jedan poraz. Bonus +8% poseda, nagrada za pobedu, veći posed lopte i opet ništa. Već nekoliko utakmica imam 15+ šuteva ali nikad preko 5 u okvir gola. Zato i ne mogu da pobedim. Od titule ni ove sezone ništa. Ostaje mi borba za 2 i 3 mesto.
    ezio probaj da zamenis domace i gostujuce dresove, gostujuci stavi kao domaci i obrnuto i pogledaj kako ce ti ekipa igrati, da li ima boljitka, nista te ne kosta da probas

Pre svega:

Čestitke Vengeru i ekipi. Dokazali su da posed i stvaranje šanse ne moraju da znače apsolutno ništa sve što vam treba je Remzi
    Ispoštovali su me za svaki dinar

Danas i mi igramo LŠ:

Nerešeno na strani je ko kuća ovde

Dreamer Svajc's Avatar
    [QUOTE=Shadow;171380][CENTER]Pre svega:

Čestitke Vengeru i ekipi. Dokazali su da posed i stvaranje šanse ne moraju da znače apsolutno ništa sve što vam treba je Remzi
    Ispoštovali su me za svaki dinar

Zaboravio si da zahvališ Kuipersu koji nije svirao penal za Dortmund u 94. minutu ...

Nisam gledao drugo poluvreme ali eto hvala i njemu

Lepo zagrevanje u ligi:

Žiru i RVP igraju na svom nivou:

Apprentice
    @nsretkovic

jel me zezas???

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast