Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

  1. #101
    Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Kako vam je sada ovo sranje..Prvo ste unistili Kup takmicenje koje je bilo odlicno i na uzoru na prava kup takmicenja pa ste napravili ono sranje da samo isti nivo igra u kupu a sada ste stavili da u ligi igraju timovi i sa veceg nivoa...Zasto onda niste napravili da i sa manjeg nivoa igraju...Isto tako i u ligi prvaka..pa jeli vi bas hocete da otjerate ljude sa igrice ili...Ima toliko nepravilnosti na ovoj igrici da je nevjerovatno i ne trudite se da ih ispravljate a vi radite ove gluposti..Pa kako mislite da neki tim pobjedi drugi tim koji je sa veceg nivoa...Zatim dali mi moze neko odgovoriti dali je nekad ili negdje cuo da tim koji ima dva igraca vise izgubi sa 3-1 od tima koji je i pored brojcanog manjka losiji i po ifrackom kadru...Posto mi moderator kaze da je to sasvim normalno i da tu nema nista sumnjivo...Ili jos jedno pitanja kako je moguce da na komentarim stoji kao ono imam napad,akcija obecava ima sansu da akciju zavrsi sam sutira i onda odjednom korner...Na koji nacin dobijem korner...

  2. #102
    Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    226
    ezio,ako vec nisi,probaj 1,2,3 prijateljske odigrati sa nesto slabijim timovima.Meni je dalo uspjeha na pocetku sezone kada smo igrali katastrofalno.Mijenjao sam cesto formacije,al rezultata nije bilo.Kada sam pobijedio u 2-3 prijatelj.utakmice,vratio sam se svojoj standardnoj formaciji i poceli smo puno bolje igrati.Jednostavno-same ocjene podizu formu igraca...

  3. #103
    Apprentice
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    213
    Igrao sam sinoć 2 prijateljske sa svojim 2. timom. Možda je to i pomoglo. Dobio sam danas 1:0 konkurenta za 2 mesto i to jedva. Opet kod kuće, bonus za posed + novčani bonus... JEDVA!

  4. #104
    Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    226
    Mislis,drugi tim-rezerve,ili?Meni je pomoglo-sta ja znam.IIgraci su ddobivali 5,6 ocjene,u prijatelskim 8,9 a onda je krenulo puno bolje-i u utakmicama rijetko su dobivali 5 i 6.Koji si nivo?

  5. #105
    Rookie acanbg's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    94
    el vas bar ponekad po-malo sramota leševi ?

  6. #106
    Apprentice
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    213
    Imam svoj glavni tim nivo 4 i još jedan na 3. nivou. Igrao sam međusobno i ubacivao sam igrače koji mi inače ne igraju, a one koji su dobri njih sam odmarao na tim utakmicama.

  7. #107
    Newbie FK Željezničar's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina
    Posts
    11
    Ah kako ide , izgubiš utakmicu odmah si zadnji na tabeli , pobijediš odmah si u TOP 3 , prvih 9 timova svi su bod gore-dole.

  8. #108
    Dreamer Svajc's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    416
    Ispali smo iz lš i tako posle deset sezona zaredom nećemo igrati finale...i nije loš rezultat ...s obzirom da sam na serveru punom skauta a ja više neću da kupujem tokene za igricu koja tapka u mesto!



    Evo kako DT trenutno stoji u ostalim takmičenjima...





    Planovi za budućnost : za DT će sledeća sezona biti presudna...ukoliko se više ne može opstati bez 500T po sezoni klub ide u istoriju. SK Švajc u svakom slučaju će biti izbrisan na kraju sezone...iako se bori za titulu u ligi i lš. Taj mi je klub dokazao da se može napraviti jak tim sa 35T po sezoni i igrati igrica sasvim opušteno...tako da ću najverovatnije da napravim novi 35T klub na nekom serveru gde je situacija mnogo bolja nego na serveru DT-a!

  9. #109
    Apprentice
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    213
    @svajc
    u pravu si, na balkanskim serverima moze da se igra odlicno sa 35T. Moj B tim, koji ove sezone nije doveo ni jedno pojacanje je 2. u ligi i prosao je u sledecu fazu LS. Prvi u ligi je tim koji je samo malo jaci od mog, i ima samo jedan poraz za sada... od mene I samo da podelim nesto sto mi je zapalo za oko kod tog prvoplasiranog



    Sto se tice mog A tima, juce je bio dan iznenadjenja, svi favoriti su izgubili sto me je stavilo u dobru poziciju da napadnem prvo mesto. Nazalost igrao sam 0:0 kod kuce. Danas sam opet jedva izvukao pobedu 3:2 u gostima prodorom i golom u poslednjem minutu. Odmah nakon moje, igrao je prvoplasirani, a ja sam naravno jedini pratio i navijao za protivnika koji je na kraju i pobedio 2:1 Sad nas deli 3 boda, a u sledecem kolu igramo medjusobno na mom terenu.
    Svajc likes this.

  10. #110
    Dreamer Svajc's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    416
    Ponovo smejurija na ovoj igrici...svaki menadžer treba da se zapita da li vredi da odvaja vreme i prati mečeve skoje ekipe. U lš sam pratio oba četvrtfinalna meča + navijači dok protivnički menadžer nije bio aktivan i ispao sam. Danas nisam pratio utakmicu u kupu dok je protivnički menadžer bio aktivan i pobedio sam u gostima sa 0:2. Očigledno je da kada je rešeno da ćeš da izgubiš ništa ti ne pomaže...

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast