Sve je lako kada u svom timu imate nekog kao sto je Priego i kao sto je nekada bio Aguero..
A dominacija u ovom mecu se vidi i kroz broj ukupnih suteva, broj 1 je stojao na snazi sve do 60-og minuta..
Nema sta, sjajna forma ekipe ako ovako nastave imamo cemu da se nadamo
nikolak imaš sistem podrške na koji takođe možeš dobiti odgovor na svoja pitanja. Ja da znam napisao bih.
...
Last edited by nsretkovic; 10-24-2013 at 05:53 PM.
Moje jutrošnje kupovine za 3, 5, 4T respektivno. Inače pre toga sam pokušavao da kupim još neke igrače, potrošio 16T i nikog nisam doveo. Definitivno mi je najjeftinije kupovati ujutro, samo što nekad dobri igrači nisu u tom terminu.
Ja sam igrač kao i ti. Komuniciram sa sistemom podrške isto kao i ti. Mladen stvarno ne znam gde je
Juče u kupu očekivan poraz:
I pored poraza dobre ocene ali razlika u kvalitetu je prevelika. Teško je protiv ovakvog tima i aktivnog menadžera
Liga:
"Ubio" sam ga ko zeca
Žiru sa tri asistencije je objasnio. Lik se je toliko smorio da je na kraju namestio nelegalnu formaciju, naravno tada mu nisam dao gol
Odlične partije Persija i Žirua
Danas doveo napadača i štopera za ukupno sedam tokena a prodao:
Vidim da ovaj forum odavno nema veze s mozgom, nije mi jasno sto volontirate posto cisto sumnjam da vam "placaju" neku nadoknadu.
Poenta je samo da se ne postavljaju "nezgodna" pitanja, a to sto igraci nemaju odgovore na vecinu najvaznijih pitanja...........ko te pita.
Nordeus - mi pravimo igrice...............hahahahhahahahahha
Najobicniji amateri!
Konkretno ja mogu da ti odgovorim na stvari sa kojima sam se sretao. To zašto nije formirana liga po tvom izboru ne mogu da znam nikako.
Što se tiče prijateljskih, kod mene ništa nije menjano. Ovde imaš šta je pušteno na nekim serverima i to je u test fazi. AKo treba okvirni prevod javi
http://forum.topeleven.com/news-anno...h-changes.html