Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Imam 2 pitanja. Ja sam lvl. 27 .Prije nego li je zavrsila prosla sezona moji svi igraci su imali 6 zvjezdica i ocekivao sam da ce sljedece sezone imati 5 zvjezdica i da cu imati na transfer listi igrace bolje nego sto ja imam, ali i ove sezone imaju 6 zvjezdica i na transfer listi najbolji igraci imaju zvjezdicou manje nego moji igraci tako da mi se ne isplati kupovati jer su moji igraci mladi.Druga stvar koja me muci je sto igraci od 19,20 godina ne dobivaju skill kao sto su dobivali svih sezona do sada niti u tekmama niti na treningu.Naprimjer full trening su mi dobivali preko 100 , a sada(to vrijedi i za proslu sezonu) 70,80 i od tekmi mi igrac od 19 g. dobije 70(kako kada).Znam da neki igraci imaju bolji talent , ali u zadnje 2 sezone svaki dobiva manjie skilla kao da igra neda da rastu. Sa mnom u ligi je lik 31 lvl. ima bolje igrace za zvjezdicu,ali su mu stari i tako svi koji su veci lvl od mene imaju stare igrace. Trebali bi moji za sezonu stici njegove jer moji su 19,20 g. a njegovi 26 i vise g. ,ali jednostavno moji dobivaju skill kao da su stari, imam uvjek mlade igrace , ali kada bi imao nekog od 24 g. dobivao bi na tekmi 70 skill , a na treningu malo manje, slicno kao i ovi moji mladi. Molim odgovor nekoga jer nema koristi da kupujem mlade igrace kada ne dobivaju dobar skill.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Haringa Bull View Post
    Imam 2 pitanja. Ja sam lvl. 27 .Prije nego li je zavrsila prosla sezona moji svi igraci su imali 6 zvjezdica i ocekivao sam da ce sljedece sezone imati 5 zvjezdica i da cu imati na transfer listi igrace bolje nego sto ja imam, ali i ove sezone imaju 6 zvjezdica i na transfer listi najbolji igraci imaju zvjezdicou manje nego moji igraci tako da mi se ne isplati kupovati jer su moji igraci mladi.Druga stvar koja me muci je sto igraci od 19,20 godina ne dobivaju skill kao sto su dobivali svih sezona do sada niti u tekmama niti na treningu.Naprimjer full trening su mi dobivali preko 100 , a sada(to vrijedi i za proslu sezonu) 70,80 i od tekmi mi igrac od 19 g. dobije 70(kako kada).Znam da neki igraci imaju bolji talent , ali u zadnje 2 sezone svaki dobiva manjie skilla kao da igra neda da rastu. Sa mnom u ligi je lik 31 lvl. ima bolje igrace za zvjezdicu,ali su mu stari i tako svi koji su veci lvl od mene imaju stare igrace. Trebali bi moji za sezonu stici njegove jer moji su 19,20 g. a njegovi 26 i vise g. ,ali jednostavno moji dobivaju skill kao da su stari, imam uvjek mlade igrace , ali kada bi imao nekog od 24 g. dobivao bi na tekmi 70 skill , a na treningu malo manje, slicno kao i ovi moji mladi. Molim odgovor nekoga jer nema koristi da kupujem mlade igrace kada ne dobivaju dobar skill.
    To sto nisi gubio zvezdice znaci da si dostigao najvisi nivo lige na tvom serveru, samo kad ides za 1 nivo lige iznad gubices zvezdice. Sto se tice napretka kada je igrac 5* mnogo bolje napreduje, kada je 6* sve sporije i sporije napreduje, ako sledece sezone predjes u visi nivo lige ti tvoji mladici ce izgubiti * i ponovo ce imati odlican napredak sa 5*

Apprentice
    Ispao sam iz kupa. 0:1 u gostima protiv slabijeg i to sa novčanim bonusom, opet očajna igra, malo šuteva u okvir gola. Druga utakmica za redom. Bolje sam igrao dok se nisam pojačao.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Liga:

Napokon je Lukaku proradio. Ali ova dva momka nastavljaju u istom tempu:

Šta reći za kup. Odlična utakmica:

Ništa od prvog mesta:

Bio bolji lik nije nas htelo uopšte. Čas i vodili 2:1.

Ali kad vidim ovaj rezultat prezadovoljan sam ja svojim remijem

Banned
    КУП --- За мало... Нема везе, јачи тим. Пробаћу барем у ЛШ да догурам што даље.

Shadow likes this.

Famous nsretkovic's Avatar
    Protivnik u KUPU, danas u 13:15, prolaz ne ocekujem. Protivnik je 1 nivo visi i aktivan, a kako moj tim gubi od dosta slabijih mozda je i previse za ocekivati da cemo ovde pobediti, ali ko zna, mozda Priego napravi neko cudo..(mozda su igraci i inspirisani pred kup pobedom Barse juce u El Klasiku )

Tim za danasnji mec ce izgledati ovako :

Rookie
    Konacno se uigro napadacki tandem Devic-Martinovic
    Jednostavno su se momci igrali sa odbranom

A evo kako stoji liga

Jel se vide ove slike sto sam postavio?
    Last edited by Stefan Ilic; 10-28-2013 at 08:07 AM.

Ne vide se

Rookie
    Veceras utakmica u LS ove sezone LS nikad tezi ja sam najlosiji u grupi
    Ovu utakmicu moram pobediti ako planiram da prodjem dalje.

A evo kako stoje stvari u grupi najbolje bi bilo kad bi FK Liman izgubio

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast