Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Ja sam igrač kao i ti. Komuniciram sa sistemom podrške isto kao i ti. Mladen stvarno ne znam gde je
    Vidim da ovaj forum odavno nema veze s mozgom, nije mi jasno sto volontirate posto cisto sumnjam da vam "placaju" neku nadoknadu.
    Poenta je samo da se ne postavljaju "nezgodna" pitanja, a to sto igraci nemaju odgovore na vecinu najvaznijih pitanja...........ko te pita.
    Nordeus - mi pravimo igrice...............hahahahhahahahahha
    Najobicniji amateri!

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Juče u kupu očekivan poraz:

I pored poraza dobre ocene ali razlika u kvalitetu je prevelika. Teško je protiv ovakvog tima i aktivnog menadžera

Liga:

"Ubio" sam ga ko zeca
    Žiru sa tri asistencije je objasnio. Lik se je toliko smorio da je na kraju namestio nelegalnu formaciju, naravno tada mu nisam dao gol
    Odlične partije Persija i Žirua

Danas doveo napadača i štopera za ukupno sedam tokena a prodao:

Konkretno ja mogu da ti odgovorim na stvari sa kojima sam se sretao. To zašto nije formirana liga po tvom izboru ne mogu da znam nikako.
    Što se tiče prijateljskih, kod mene ništa nije menjano. Ovde imaš šta je pušteno na nekim serverima i to je u test fazi. AKo treba okvirni prevod javi

http://forum.topeleven.com/news-anno...h-changes.html

Newbie
    Konkretno ja mogu da ti odgovorim na stvari sa kojima sam se sretao. To zašto nije formirana liga po tvom izboru ne mogu da znam nikako.
    Što se tiče prijateljskih, kod mene ništa nije menjano. Ovde imaš šta je pušteno na nekim serverima i to je u test fazi. AKo treba okvirni prevod javi

http://forum.topeleven.com/news-anno...h-changes.html
    Nije u pitanju liga po mom izboru nego su napravili 4 grupe na najvisem nivou!??? Pojma nemaju kako da rese problem i ovo ce ocigledno ici u nedogled, veze s mozgom nemaju.
    Lepo sto kod tebe nije nista menjano, na mom serveru mozes da igras prijateljske kad ti se smiluje bot, stalno ispisuje da prijatelj ima neku fantomsku utakmicu.

Pljus pljus utakmica
    Najjači lik na serveru

Famous nsretkovic's Avatar

Pljus pljus utakmica
    Najjači lik na serveru
    Bar se mozes pohvaliti da su mu zabio jedan gol

Fk NeYmaaR je nanizao jos jedan kiks, 2:2 u ligi sampiona, danas je prvi put, posto je "ozdraveo" odigrao utakmicu Thiago Alcantara, i izgubili smo 3:1 ...nisam hteo da ga menjam, u drgoj tekmi u LS 2:2 ...tako da ce sutra sigurno odmarati za oba meca, mozda je on razlog lose forme i slabog uticaja veznog reda na igru

Dreamer Svajc's Avatar
    Još se i dobro držimo s obzirom da se zbog očajne TL nismo pojačali i kako je Amari totalno van forme ...

Liga

Liga šampiona

Kup

Samo jedan gol i dve asistencije u sedam utakmica ...

Apprentice
    Liga: teška pobeda 3:1 protiv aktivnog menadžera i povreda DMC DC. Na svu sreću samo je na 2 dana.
    LŠ: DEBAKL! 0:4 protiv tima jednakog kvaliteta, sa 13% bonusa + novčane nagrade. Rasturio me je kao što se rasturaju neaktivni timovi. Imao sam samo 2 šuta u okvir gola. Mogu samo da zamislim kako bi bilo da nisam jutros doveo 3 5* pojačanja.

Famous nsretkovic's Avatar

Nove 2 stavke u magacinu!

Sad smo kompletni

I 1500 postova
    Last edited by nsretkovic; 10-25-2013 at 09:41 AM.
    Svajc likes this.

Dreamer Svajc's Avatar
    Razigrao se Amari ...

Kup

Liga

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast