Pljus pljus utakmica
Najjači lik na serveru
Pljus pljus utakmica
Najjači lik na serveru
Još se i dobro držimo s obzirom da se zbog očajne TL nismo pojačali i kako je Amari totalno van forme ...
Liga
Liga šampiona
Kup
Samo jedan gol i dve asistencije u sedam utakmica ...
Nije u pitanju liga po mom izboru nego su napravili 4 grupe na najvisem nivou!??? Pojma nemaju kako da rese problem i ovo ce ocigledno ici u nedogled, veze s mozgom nemaju.
Lepo sto kod tebe nije nista menjano, na mom serveru mozes da igras prijateljske kad ti se smiluje bot, stalno ispisuje da prijatelj ima neku fantomsku utakmicu.
Bar se mozes pohvaliti da su mu zabio jedan gol
Fk NeYmaaR je nanizao jos jedan kiks, 2:2 u ligi sampiona, danas je prvi put, posto je "ozdraveo" odigrao utakmicu Thiago Alcantara, i izgubili smo 3:1 ...nisam hteo da ga menjam, u drgoj tekmi u LS 2:2 ...tako da ce sutra sigurno odmarati za oba meca, mozda je on razlog lose forme i slabog uticaja veznog reda na igru
Liga: teška pobeda 3:1 protiv aktivnog menadžera i povreda DMC DC. Na svu sreću samo je na 2 dana.
LŠ: DEBAKL! 0:4 protiv tima jednakog kvaliteta, sa 13% bonusa + novčane nagrade. Rasturio me je kao što se rasturaju neaktivni timovi. Imao sam samo 2 šuta u okvir gola. Mogu samo da zamislim kako bi bilo da nisam jutros doveo 3 5* pojačanja.
Nove 2 stavke u magacinu!
Sad smo kompletni
I 1500 postova
Last edited by nsretkovic; 10-25-2013 at 10:41 AM.
Razigrao se Amari ...
Kup
Liga
Imam 2 pitanja. Ja sam lvl. 27 .Prije nego li je zavrsila prosla sezona moji svi igraci su imali 6 zvjezdica i ocekivao sam da ce sljedece sezone imati 5 zvjezdica i da cu imati na transfer listi igrace bolje nego sto ja imam, ali i ove sezone imaju 6 zvjezdica i na transfer listi najbolji igraci imaju zvjezdicou manje nego moji igraci tako da mi se ne isplati kupovati jer su moji igraci mladi.Druga stvar koja me muci je sto igraci od 19,20 godina ne dobivaju skill kao sto su dobivali svih sezona do sada niti u tekmama niti na treningu.Naprimjer full trening su mi dobivali preko 100 , a sada(to vrijedi i za proslu sezonu) 70,80 i od tekmi mi igrac od 19 g. dobije 70(kako kada).Znam da neki igraci imaju bolji talent , ali u zadnje 2 sezone svaki dobiva manjie skilla kao da igra neda da rastu. Sa mnom u ligi je lik 31 lvl. ima bolje igrace za zvjezdicu,ali su mu stari i tako svi koji su veci lvl od mene imaju stare igrace. Trebali bi moji za sezonu stici njegove jer moji su 19,20 g. a njegovi 26 i vise g. ,ali jednostavno moji dobivaju skill kao da su stari, imam uvjek mlade igrace , ali kada bi imao nekog od 24 g. dobivao bi na tekmi 70 skill , a na treningu malo manje, slicno kao i ovi moji mladi. Molim odgovor nekoga jer nema koristi da kupujem mlade igrace kada ne dobivaju dobar skill.
To sto nisi gubio zvezdice znaci da si dostigao najvisi nivo lige na tvom serveru, samo kad ides za 1 nivo lige iznad gubices zvezdice. Sto se tice napretka kada je igrac 5* mnogo bolje napreduje, kada je 6* sve sporije i sporije napreduje, ako sledece sezone predjes u visi nivo lige ti tvoji mladici ce izgubiti * i ponovo ce imati odlican napredak sa 5*
Ispao sam iz kupa. 0:1 u gostima protiv slabijeg i to sa novčanim bonusom, opet očajna igra, malo šuteva u okvir gola. Druga utakmica za redom. Bolje sam igrao dok se nisam pojačao.