Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 147
Like Tree102Likes

Thread: Sezona 46: Oktobar 20.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    Duzan za rezultat od juce:

Nisam se nadao ali eto odlican rezultat u gostima Obojica smo pratili mec..

Apprentice
    Nisam se javljao par dana, a i nemam sta lepo da napisem. Tim mi igra ocajno. U LS sam prvo igrao 2:2 kod kuce, uz povredu naravno, a sad sa istim timom 1:2 u gostima. I pored 2 povrede koje je imao u prvom poluvremenu, jedva sam uspeo da dam 1 gol. Ispadam sigurno, a razmisljam i da rasprodam ova "pojacanja" koja sam doveo.

U ligi pobeda, preuzeo sam prvo mesto, ali deluje mi na kratko, posto sutra igram sa bivsim liderom koji ima jaci tim. A da, opet mi se povredio igrac Ovog puta na 6 dana i resio sam da ga prodam. Ocekivao sam da bude veliko pojacanje ali je ispao veliko razocarenje. Jedva da na utakmicama koje igra svih 90 min predje ocenu 5. A delovao je kao strasan potencijal 5* MC MR AMR sa plejmejker specijalkom.
    Last edited by ezio.auditore; 10-28-2013 at 08:21 PM.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Nisam se javljao par dana, a i nemam sta lepo da napisem. Tim mi igra ocajno. U LS sam prvo igrao 2:2 kod kuce, uz povredu naravno, a sad sa istim timom 1:2 u gostima. I pored 2 povrede koje je imao u prvom poluvremenu, jedva sam uspeo da dam 1 gol. Ispadam sigurno, a razmisljam i da rasprodam ova "pojacanja" koja sam doveo.

U ligi pobeda, preuzeo sam prvo mesto, ali deluje mi na kratko, posto sutra igram sa bivsim liderom koji ima jaci tim. A da, opet mi se povredio igrac Ovog puta na 6 dana i resio sam da ga prodam. Ocekivao sam da bude veliko pojacanje ali je ispao veliko razocarenje. Jedva da na utakmicama koje igra svih 90 min predje ocenu 5. A delovao je kao strasan potencijal 5* MC MR AMR sa plejmejker specijalkom.
    trebao si mu menjati pozicije cesto i da vidis na kojoj bi se najbolje uklopio...

Rookie
    Izgleda da sam ispao i iz LS trebalo bi cudo da se desi da prodjem

Newbie
    Sta je sad, nece da ocita???

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Izmače pobeda za malo:

Protivnik aktivan:

Tabela:

Imam problema sa davanjem golova iz igre. Ova dva gola su iz kornera.
    RVP i Žiru gaze:

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Nikola kako tebi ide sa 4-2-3-1,posto sam vidio da igras istu formaciju

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Sezona je pocela katastrofalno.U ligi sam 3. sa GR 19-4.Ekipu muci neefikasnost.Ne mogu dobiti ni slabijeg protivnika za Q10.ST-ovi nikako da pocnu zabijati...Igrao sam 4-2mc-3(aml,amc,amr)-1 formac.veoma uspjesno,al ove sezone s nj. nikog da dobijem.Poceo sam mjenjati malo formacije al nista-isto...U kupu sam danas ispao,a u LS teske 3 pobjede i 1 remi protiv mnogo slabijih protivnika.Inace sam 13 nivo i na 83Q sam a skauti su na 85.Imam jak tim,19.8 god prosjekm al ne ide nista...Sta da radim???

Dreamer Svajc's Avatar
    Kako loše igramo još i dobro stojimo ...

Liga

Liga šampiona

Kup

Dreamer
    Liga:

Bice neizvesno do kraja.
    Shadow likes this.

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast