102Likes
-
Serbian Forum Moderator
Dobio sam odgovor:
Ukinuto je dobijanje plavih bustera(kada dominirate) u prijateljskim mečevima, a takođe je ukinuto i gubljenje plavih bustera(kada neko dominira nad vašim timom) u takmičarskim utakmicama. Ali dobijanje plavih bustera(prilikom dominacije u takmičarskim utakmicama) je i dalje omogućeno.
-
@Shadow
Prodao si R LUkaku-a???
Kod mene 2 poraza od čega jedan debakl, danas, 0:4 u gostima od osmoplasiranog i 5Q slabijeg tima!!! Za celu utakmicu samo 3 šuta u okvir gola. Njemu su prva 2 bili golovi. Stvarno nemam pojma šta se to dešava sa ekipom. Nešto mi se čini da što više odmiče sezone, a i moje igranje ove igre, ekipa igra sve gore.
-
Serbian Forum Moderator
-
Serbian Forum Moderator
-
Famous
Prosli smo Ovidex ! 1:1 u gostima i 0:0 kod kuce i idemo dalje! Oba puta smo obojica pratili mec. Prvi mec je obelezio stara legenda Aguero, prvi gol postize u 9. minutu, a kasnije na 2 njegove asistencije Hoppel masi 2 zicera i na kraju je Ovidex izjednacio i stigla je kazna zbog propustenih sansi.
O drugom mecu da ne govorim Ovidex totalno nemocan, bez ijedne sanse. Ali ipak, nismo tu igru krunisali pobedom zbog brooojnih promasaj kojih je sigurno bilo iznad 5! Te udarci glacom, te 1 na 1 ali sve neke precke, stative...itd itd
zatrazio sam od podrske da mu daju sve komentare sa oba meca, ako je to izvodljivo pa da okacim ovde, zaista NEVEROVATNO.
Ipak, najbitniji je prolazak, u 1/4 ne bismo trebali da imamo bilo kakvih problema jer su tu neke u glavnom slabe ekipe...videcemo vec
-
Apprentice
Fantasticna pobeda danas u ligi protiv skaut tima
-
Serbian Forum Moderator
-
Biće ovo još jedna sezona za zaborav. Igram jako loše, a da ne znam šta se to desilo u međuvremenu pa su se stvari preokrenule. Gubim od timova koji posle gube od napuštenih timova sa dna tabele. Oni kao da se spremaju samo protiv mene. Jedva sam izvukao 3:3 kod kuće sa sve bonusom!
-
Dreamer
Ezio, u kakvoj su ti formi igrači? Ukoliko imaš igrače koji konstantno dobijaju loše ocene, to može dosta da utiče na rezultate, tako da je bolje da ih prodaš. Takođe, pri kupovini igrača vodi računa u kakvoj su formi i samo dovodi one koji beleže dobre ocene.
-
Dreamer