@nsretkovic
Pozajmi od nekoga VREDI!
@nsretkovic
Pozajmi od nekoga VREDI!
Bar malo popravljena gol razlika
Šišanje
U kupu juce nismo imali srece.Vodili smo 3-0 kuci,malo se zatvorili,a onda je on ubacio i trecu spicu i do kraja poravnao.U gostima 0-0 posto smo se posteno ispromasivali...
LS-cekamo uzvrat s lijepih 2-1 u gostima
A u ligi se mucimo,al drzimo vrh tabele...
Podigli smo formu na jedan zavidan nivo, odlična utakmica od golmana pa sve do špiceva! Idemo u 1/4 već posle prve utakmice
Spremni za revanš:
Valjda će novi gostujući dres da nam donese sreću
Evo mojih rezultata od nekoliko dana:
Kup: 1/8 finala sam dobio kod kuće 3:0. U gostima sam stavio max novčani bonus i kad sam poveo 1:0 shvatio sam da mu treba 5 golova da me izbaci, što nije moglo da se desi. Da ne bih isplaćivao bonus za džabe, namestio sam ilegalnu formaciju i izgubio 2:1, ali ipak prošao dalje JBG, kriza je, mora da se štedi
Danas ista stvar u 1/4 finalu, i nadam se da ću opet da kalkulišem sa parama u revanšu
LŠ: pomerio je utakmicu u 2.30, ali on ne zna koji sam ja manijak Gledao, ali izgubio uz bonus naravno. Mislim da će na kraju onaj gol koji sam mu dao da presudi U revanš ulazimo borbeno.
Liga: Stvari se vrlo iskomplikovale tako da sam opet u trci za titulu U međuvremenu je Nets bio prvi na tabeli, tako da je on treći prvoplasirani kojem sam skinuo skalp. Samo da na kraju ne budem moralni pobednik :/
Onaj osećaj kada primiš gol u 90-om minutu
I taman da iskoristim priliku da vas upoznam sa najvećim mojim promašajem za 33 sezona: