Ovjerena pobjeda u uzvratu LS sa 2-0.I u ligi smo poceli zabijati,napravili malo bodovne zalihe i dizemo formu lagano...ako nas neko ne spusti!
Ovjerena pobjeda u uzvratu LS sa 2-0.I u ligi smo poceli zabijati,napravili malo bodovne zalihe i dizemo formu lagano...ako nas neko ne spusti!
Kup: idem dalje, min pobeda u gostima 1:0 iako sam se posle trudio da primim gol i ne isplatim bonus, nisam uspeo Sledeće dve utakmice u 1/2 finalu određuju ko će osvojiti kup, ja ili on
Liga: pobeda 1:3 u gostima.
I utisak dana, propuštena šansa da za mali broj T dovedem mladog napadača tipa RASNI Nije mi prošla ponuda u poslednjoj sekundi, a on je otišao za 3 T u klub koji tankuje sezonu!?
Koliki je penal na posed lopte ako je igrač na pogrešnoj poziciji???
Ja mislim da je oko 5% na tome možda čak i manje to jedino razvojni tim zna.
Liga:
Biće gusto do kraja.
Што се тиче ЛШ испоао сам у 1/8 са 2:1 код куће и 4:2 у гостима, стим што сам имао активан резултат до 86. минута. У 86-том минуту противнички тим са играчем мање постиже погодак за коначних 4:2. Куп 1/4 код куће 3:1 у гостима 2:0... значи У лиги сам тренутно први са 2 бода предности и 10-так голова вишка од тренутно другопласираног.
Мене не интересује где има добра кавурма и чварци, јер знам . Кавурма код Жинета а чварци код Суруџију Интересује ме како да едитујем пост, јер када год покушам избаци ми бланко страницу...без слика и текста. Хтедох да едитујем пост о клубу али не иде :/ Ако неко зна у чему је проблем нек ми одговори овде или нек пошаље ПМ. Хвала
Nema sredine ili dobijam ili gubim:
danas izgubio 4-1 u ligi sampiona u gostima ... tim mi je bio za celu zvezdicu jaci i bonus sam im dao najveci i moral...ali nije vredelo.... posed na mojoj strani... ne znam sta se izdesavalo
Moj današnji učinak
Janek me je prošle sezone izbacio u kupu, red je da mu vratim