Page 15 of 24 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 233
Like Tree176Likes

Thread: Sezona 47 - 17. Novembar - Kako vam ide?

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Ovjerena pobjeda u uzvratu LS sa 2-0.I u ligi smo poceli zabijati,napravili malo bodovne zalihe i dizemo formu lagano...ako nas neko ne spusti!

Apprentice
    Kup: idem dalje, min pobeda u gostima 1:0 iako sam se posle trudio da primim gol i ne isplatim bonus, nisam uspeo Sledeće dve utakmice u 1/2 finalu određuju ko će osvojiti kup, ja ili on
    Liga: pobeda 1:3 u gostima.

I utisak dana, propuštena šansa da za mali broj T dovedem mladog napadača tipa RASNI Nije mi prošla ponuda u poslednjoj sekundi, a on je otišao za 3 T u klub koji tankuje sezonu!?
    Shadow likes this.

Apprentice
    Koliki je penal na posed lopte ako je igrač na pogrešnoj poziciji???

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ja mislim da je oko 5% na tome možda čak i manje to jedino razvojni tim zna.

Liga:

Biće gusto do kraja.

Banned
    Што се тиче ЛШ испоао сам у 1/8 са 2:1 код куће и 4:2 у гостима, стим што сам имао активан резултат до 86. минута. У 86-том минуту противнички тим са играчем мање постиже погодак за коначних 4:2. Куп 1/4 код куће 3:1 у гостима 2:0... значи У лиги сам тренутно први са 2 бода предности и 10-так голова вишка од тренутно другопласираног.

Мене не интересује где има добра кавурма и чварци, јер знам . Кавурма код Жинета а чварци код Суруџију Интересује ме како да едитујем пост, јер када год покушам избаци ми бланко страницу...без слика и текста. Хтедох да едитујем пост о клубу али не иде :/ Ако неко зна у чему је проблем нек ми одговори овде или нек пошаље ПМ. Хвала

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Nema sredine ili dobijam ili gubim:

Addicted Crni's Avatar
    Evo preokret u prvoj utakmici četvrtfinala LŠ. Naravno,pratio i on uz navijače.
    Sezona 47 - 17. Novembar - Kako vam ide?-qw.jpg
    ezio.auditore likes this.

Newbie
    danas izgubio 4-1 u ligi sampiona u gostima ... tim mi je bio za celu zvezdicu jaci i bonus sam im dao najveci i moral...ali nije vredelo.... posed na mojoj strani... ne znam sta se izdesavalo

Apprentice
    Moj današnji učinak
    Janek me je prošle sezone izbacio u kupu, red je da mu vratim

Crni and Svajc like this.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Koliki je penal na posed lopte ako je igrač na pogrešnoj poziciji???
    Slao sam pre neki dan nešto podršci zbog nečega sličnog. Rekli su da razmišljaju o tome da uvedu veće kazne za igrače koji igraju na poziciji koja nije njihova prirodna... Videćemo šta će od toga biti
    Crni likes this.

Page 15 of 24 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast