@shadow
To je najgore, em si bacio T da ga dovedeš, em si puko nekoliko utakmica baš ZBOG NJEGA. To je mene koštalo prošle sezone i u ligi i u lš. Ne znam, da li su to od skoro ubacili u igru, igrače koji su katastrofa???
@shadow
To je najgore, em si bacio T da ga dovedeš, em si puko nekoliko utakmica baš ZBOG NJEGA. To je mene koštalo prošle sezone i u ligi i u lš. Ne znam, da li su to od skoro ubacili u igru, igrače koji su katastrofa???
I ja sam jedan od srećnika koji ih ima u sastavu. Ali, zato kod braće Švaba i ostalih bogataša sa kojima se "koljem" nema loših.
Тим : Partybreakers
Ниво 7.
Колико новца имате?
3.42 милиона
Колико токена имате?
9
Колико играча желите да купите?
1 дл-а
Коју формацију користите?
4 - 3У - 2 (АМЛ и АМР) -1 или 4 2 3(АМЛ, АМЦ и АМР) -1
Које су ваше амбиције?
Лига : 1. место
Какав вам је жреб у ЛШ и Купу?
У ЛШ нормалан, а у купу ужасан.
Evo teme gde mozemo da razmenjujemo koje app donose T, a koje ne.
http://forum.topeleven.com/top-eleve...ytapjoy-t.html
Valjda ćemo ovde bolje proći nego juče.
Dobra takmica drži na dalje od osmog mesta
Para vrti 'di burgija neće!
Predosećao sam da će onaj gol u gostima da me izvuče i tako je i bilo. A i odbrana mi je odradila fantastičan posao. Na početku utakmice je imao 2 od 5 u okvir gola i na tome sam ga zadržao do 88 min. Inače se znatno pojačao pred ovu utakmicu, ali džabe
U ligi bitna pobeda 3:0
Zanima me vaše mišljenje?
Ako imate npr. 3* igrača koji ima specijalku slobodnjake/penale i 5* igrača bez specijalke, ali dosta bolji napad, koga biste stavili da izvodi sobodnjak/penal?
Uzbudljiva noć u Ligi Šampiona. Ioako smo izgubili prvu utakmicu kod kuće sa 1:3 u uzvratnoj utakmici smo postavili isti rezultat i otišli smo na penale i pobijedili rezultatom 2:4 ;D
U ligi smo napredovali na 2. mjesto bod manje od prvoplasiranog u KUPU ispali
Ezio,sto se tice penala kod mene to obicno rade spice ako su u dobroj formi.A slobodnjake-ako imas specijalca on,al ako je sa 3* onda bolje neki drugi...