Ipak umemo da pobeđujemo ...
Ipak umemo da pobeđujemo ...
Dobro otvaranje sezone i napokon-dovedena kvalitetna spica,RVP u dvije utakmice 3 gola...
U kupu imamo sutra teskog protivnika...
Liga sampiona los start poraz od 2:0
Prva tekma koju igram sa krilima i ne deluje nesto tako mocno...Ova dvojica sto sam ih doveo skoro nista nisu ni uradili sto i ocene pokazuju
Pogotovo ovaj Jochemes bukvalno nista uradio nije a najvise sam ga platio...
Posle ponoci u 2 imam novu tekmu ako se ni tu ne pokazu onda nesto moram preduzimati...
U 20 minuta 2 utakmice kod kuće i obe pobede. 5:2 u ligi i 2:1 u LŠ. I 2 neuspele aukcije za 10T
Koliko krila uticu na igru posto vec 3 tekmu moja krila nista nisu uradili a i ocena im to pokazuje...
Ako imas dobra krila, i ne samo krila, to vazi za bilo koju poziciju, onda znace. Desilo se to i meni prosle sezone, kupio sam odlicnog igraca koji je dobijao ocene 4 i 5. Greje klupu cele sezone.
Najskuplji je igrac za moj nivo ja mislim 9mil ima 18 godina i skil mu fali do skauta promenio sam formaciju u dr-dc-dl-dmc-mc-mc-aml-amr-st-st
to jest jedan varijanta 4-5-1 V style pa c emo da vidimo kako ce se pokazati
Last edited by Stefan Ilic; 11-20-2013 at 01:57 PM.
LŠ juče:
Napadači su zakazali juče tako da se vraćam na 4 4 2 sa klincima u napadu pa šta bude.:
Danas u Kupu :
Možda mu je trebalo još bonusa za posjeda ...
EDIT :
Pobjeda u ligi od 2:1 (protiv bivšeg prvoplasiranog ligaša ) on gled'o , moj teren i opet ga dobih
Last edited by TheMahe97; 11-20-2013 at 10:14 PM.